Urmareste-ne

BILETE PE GOLURI

Biletul pe goluri (23.03.2022). Brazilienii fac toți banii

La mijloc de săptămână, ne îndreptăm atenția spre fotbalul brazilian. Două meciuri din sferturile de finală ale play-off-ului Campionatului Paulista pot aduce un profit pe care pariorii nu-l pot neglija.

Bragantino – Santo Andre / Mizăm pe forța gazdelor

Bragantino și Santo Andre și-au obținut locurile în play-off după ce au terminat pe primele două poziții în Grupa D a Campionatului Paulista. În Brazilia e un sistem competițional complicat, dar merită reținut că FC Santos a ieșit pe 3 într-o grupă cu cele două. Fiecare echipă dispută 12 partide, cu echipele din celelalte trei grupe, iar primele două merg în play-off. Bragantino nu a avut probleme și cu patru etape înainte de final avea un avans mai mult decât confortabil. În cele din urmă, a încheiat cu 20 de puncte, cinci peste Santo Andre și șase peste Santos. Șase partide le-a jucat acasă, obținând 16 puncte din 18 posibile. De altfel, doar ultimul a fost remiză, când primul loc era deja asigurat. Doar Palmeiras (din Grupa C) a strâns mai multe puncte, dar cu un golaveraj mai slab. Bragantino a înscris 14 goluri și a încasat 5 în meciurile de acasă.

Nu un parcurs la fel de bun a avut Santo Andre, mai ales în deplasare. Doar o victorie, șase puncte din 18 posibile și golaveraj 6-7 este bilanțul în deplasare. În aceste condiții, e de așteptat ca gazdele să obțină un rezultat pozitiv, cu minim două goluri marcate, în vederea unui retur potențial dificil. „Peste 1,5 goluri gazde” are cotă 1,60.

Palmeiras – Ituano / Gazdele, parcurs perfect pe teren propriu

După cum spuneam, Palmeiras a fost singura echipă cu parcurs perfect pe teren propriu. A câștigat Grupa C, cu 30 de puncte din 36 posibile. Nu a pierdut niciodată și a avut cea mai bună defensivă, doar trei goluri încasate. A marcat, în schimb, de 17 ori. În urma ei, pe locul 2, s-a situat Ituano, peste Botafogo. Ituano, 19 puncte, a remizat în ultima etapă, dar a avut noroc, pentru că Botafogo și Mirrasol au pierdut. Oricare dintre cele două, dacă ar fi câștigat, ar fi trecut pe locul secund. Diferența valorică dintre Palmeiras și Ituano e mare și se vede din ultimele directe. Palmeiras a câștigat în ultimii trei ani, marcând de zece ori în trei partide, niciodată mai puțin de trei goluri. Ultimul meci, cel din 2021, a fost 4-0 pentru Palmeiras, deși s-a jucat pe terenul lui Ituano. Peste 2,5 goluri în meci” are cotă 1,85.

Biletul pe goluri (23.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate