Urmareste-ne

PRELIMINARII CM 2022

Biletul pe goluri (24.03.2022). Bani pe jos! Din semifinalele play-off-ului pentru Cupa Mondială 2022!

Suedia are de partea sa publicul și terenul propriu în duelul cu Cehia

Pentru biletul pe goluri din 24 martie ne-am oprit pe două partide din semifinalele play-off-ului pentru Cupa Mondială Qatar 2022. O cotă totală de 3.01 poate aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, cu 150 de lei investiți. Bani pe jos!

Goluri în Suedia – Cehia

Suedia a pierdut ultimele două meciuri din grupa preliminară, cu Georgia și Spania, și, astfel, a ratat calificarea directă la Cupa Mondială. Pe teren propriu, selecționata Janne Andersson nu a suferit nicio înfrângere din septembrie 2020, lucru care trebuie să dea de gândit Cehiei, o trupă care nu excelează în deplasare.

De la înfrângerea cu Belgia, în septembrie, Cehia are cinci meciuri la rând fără înfrângere, perioadă în care a înregistrat trei victorii și două remize. Selecționerul Jaroslav Silhavy are la dispoziție mai mulți jucători în formă, precum Tomas Soucek, care evoluează cu succes pentru West Ham în Premier League, dar și în Liga Europa. În trei confruntări directe, Suedia a obținut o victorie cu Cehia (2-1), precum și două remize (1-1, 3-3). Anticipăm o partidă cu goluri. “Ambele marchează” are cotă 2.02.

Macedonia de Nord nu marchează cu Italia

Italia riscă să rateze, pentru a doua oară consecutiv, prezența la Cupa Mondială. Inconstanța în mecurile din toamnă a dus selecționata lui Roberto Moncinci pe locul 2 în grupa preliminară, în spatele Elveției. În ultimele cinci meciuri din grupă, Italia a obținut o victorie și patru remize. Doar două succese din ultimele șapte meciuri în toate competițiile au tendința să îngrijoreze, dar Italia nu a pierdut niciodată un meci de calificare la Cupa Mondială pe teren propriu.

Macedonia de Nord a pierdut doar unul dintre ultimele șapte meciuri din grupa preliminară, în patru partide neprimind gol. Cu Italia, selecționata lui Blagoja Milevski pornește cu șansa a doua, mai ales că în defensiva gazdelor revin Bonucci și Chiellini, care au depășit problemele medicale. În plus, Elmas și Kostadinov, doi jucători-cheie pentru Macedonia de Nord, vor lipsi de pe teren. Mizăm pe o calificare a italienilor, fără gol primit. “Macedonia de Nord nu marchează” are cotă 1.47.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate