Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri (25.03.2022). Dublăm banii cu duelurile între naționale!

Biletul pe goluri de vineri conține două partide din cadrul calificărilor naționalelor sub 21 de ani pentru Campionatul European. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Duel tare între Croația și Austria

Deschidem biletul cu partida dintre Croația și Austria, una dintre confruntările care se anunță cu multe goluri de o parte și de alta. Croații se află pe primul loc al grupei, cu 18 puncte din 18 posibile și cu un golaveraj excelent, de 17 la 4. Austria nu stă rău, cu 12 puncte obținute, însă grupa este foarte strânsă, cu naționale foarte valoroase, iar punctele sunt necesare pentru o calificare la turneul final. Austriecii au nevoie de o victorie pentru a putea pune presiune pe adversarele sale. După ce partida din Austria s-a încheiat cu victoria gazdelor din această seară, scor 1-3, noi alegem un pariu pe goluri. Pronosticul nostru pentru acest meci este „Peste 2,5 goluri”, pentru cota 1.75.

Olanda este favorită cu Bulgaria

Continuăm biletul cu partida dintre Bulgaria și Olanda, una cu o favorită certă la victorie, anume formația batavă. Bulgaria se află abia pe locul 5 în grupa de calificare, cu doar 7 puncte obținute în cele 6 partide disputate, foarte puțin, mai ales că deasupra bulgarilor se află și Republica Moldova. Olanda este pe locul 2, cu 13 puncte, și are nevoie de o victorie pentru a trece pe primul loc al clasamentului, mai exact peste Elveția, care are un meci în plus. Olandezii sunt favoriți la câștigarea grupei, fără discuții. Pariul nostru pentru diseară este „Peste 1,5 goluri”, pentru cota 1.27, un pronostic simplu, care va fi câștigător fără probleme, mai ales că olandezii au bătut în tur 3-1.

Biletul pe goluri (25.03.2022)

Biletul pe goluri (25.03.2022)

 

Agenții autorizate