Urmareste-ne

BILETE PE GOLURI

Biletul pe goluri (26.03.2022). În Anglia se marchează, pariorii încasează

Din al treilea eșalon al fotbalului englez (League One) am ales două partide programate la final de săptămână. Cotele sunt atractive, iar câștigul potențial depășește 300 de lei.

Accrington – Gillingham / Mizăm pe goluri puține

Deschidem biletul pe goluri cu meciul Accrington – Gillingham, programat sâmbătă, de la ora 17:00. Se întâlnesc două echipe din a doua jumătate a clasamentului. Gazdele, locul 13, sunt într-o poziție sigură, la 17 puncte de zona roșie, dar șansele de play-off pentru promovare sunt doar matematice. De partea cealaltă, însă, presiunea e mare. Gillingham e pe locul 20, imediat deasupra liniei. Iar Wimbledon, următoarea clasată, are un punct mai puțin, dar și un meci în minus. Oaspeții sunt echipa care a livrat cele mai multe meciuri de „under” din toată liga, 27 din 39. Și meciul de sâmbătă are șanse mari să nu ofere prea multe goluri. Dacă privim directele, o să vedem că niciun duel direct în League One nu a trecut de două goluri pe tabelă și niciodată nu au marcat ambele formații. Mai exact, au fost șase partide din 2018 încoace, doi de 0-0, doi de 1-0 și doi de 2-0. „Sub 2,5 goluri” are cotă 1,75.

Ipswich – Plymouth / Două echipe în formă

Meciul Ipswich – Plymouth, programat tot sâmbătă de la ora 17:00, aduce față în față două formații în formă. Ipswich n-a pierdut de zece etape, în timp ce oaspeții le-au câștigat pe ultimele șase. Ambele sunt angrenate în lupta pentru promovare, gazdele ocupă locul 9, sperând la play-off (locurile 3-6), iar oaspeții (locul 4) chiar la promovarea directă de pe locul 2, de care o despart cinci puncte. În tur, a fost 2-1 pentru Plymouth, care își pot lua revanșa pentru sezonul trecut, când au pierdut ambele directe. Oricum, meciul promite și așteptăm goluri în ambele porți, cota fiind de 1,87.

Biletul pe goluri (26.03.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate