Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri 27 octombrie 2019. Cota 5,50 din goluri!

Biletul pe goluri 27 octombrie 2019. Cota 5,50 din goluri, unde am ales cele mai intresante trei meciuri ale zilei unde ne așteptăm la goluri.

Biletul pe goluri de azi, 27 octombrie

  • Primul meci de pe biletul cu goluri din 27 octombrie este cel dintre Dinamo și Viitorul. Ne așteptăm să vedem un duel în care gazdele vor forța victoria, însă cel mai probabil Viitorul va domina jocul. Fiind totuși un derby, recomandăm să evitați pariurile pe soliști și să mergeți pe goluri de ambele părți, la cota 1.66.
  • Un alt meci la care nu trebuie să ratați pariul este cel dintre Sevilla și Getafe. Sevilla este favorită, chiar dacă nu a început foarte bine sezonul, însă când joacă pe teren propriu lucrurile stau mereu altfel. Getafe este o echipă care înscrie destul de des, așa că am considerat că cel mai bun pronostic pentru acest duel este pe goluri de ambele părți, la cota 2.08.

Cota supremă la Liverpool – Tottenham

  • Închidem biletul cu partida dintre Liverpool și Tottenham, unde gazdele vor să obțină trei puncte pentru a rămâne la distanță de Manchester City, în timp ce Tottenham vrea să urce în clasament și să se apropie de locurile care asigură prezența în Europa. Mizăm pe goluri de ambele părți, cel mai indicat pariu al zilei.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii