Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri, 27 octombrie 2020. Facem profit cu Atalanta – Ajax și Atletico – Salzburg

Biletul pe goluri, 27 octombrie 2020. Spectaco total în Champions League. Facem profit cu Atalanta – Ajax și Atletico – Salzburg. Ambele partide sunt programate să înceapă de la ora 22:00.

Biletul pe goluri, 27 octombrie 2020

  • Biletul pe goluri din 27 octombrie 2020 are în componență două meciuri din Liga Campionilor. Primul este cel dintre Atalanta și Ajax. Gazdele au avut un debut fulminat în grupă și au câștigat cu 4-0 în deplasare la Midtjylland. În campionat însă, Atalanta are două înfrângeri în ultimele două meciuri, cea mai recentă cu Sampdoria pe teren propriu, scor 1-3. De partea cealaltă, oaspeții au pierdut primul duel cu Liverpool de pe teren propriu, scor 0-1, însă vin după o victorie ireală în campionat, 13-0 in deplasare la Venlo. Pronosticul meu este peste 3,5 goluri.

Biletul pe goluri, 27 octombrie 2020

  • Al doilea duel de pe tichet le pune față în față pe Atletico și Salzburg. Gazdele au pierdut primul meci din grupă contra celor de la Bayern Munchen, scor 4-0, dar vin după o victorie de moral în La Liga, 2-0 contra celord de la Betis. De partea cealaltă, oaspeții au acumulat un punct deja după egalul cu Lokomotiv Moscova de pe teren propriu, scor 2-2. Pontul meu pentru acest meci este peste 1,5 goluri Atletico.
Biletul pe goluri, 27 octombrie 2020. Facem profit cu Atalanta - Ajax și Atletico - Salzburg

Biletul pe goluri, 27 octombrie 2020. Facem profit cu Atalanta – Ajax și Atletico – Salzburg

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii