Urmareste-ne

BILETE PE GOLURI

Biletul pe goluri (28.03.2022). GG-urile care ne bagă bani în buzunare

Golurile sunt esenţa fotbalului, dar ne şi aduc profit la început de săptămână. Biletul pe goluri (28.03.2022) include două meciuri, în care mizăm că toate echipele implicate vor înscrie.

Muntenegru și Grecia, cotă 1,86 pe biletul pe goluri (28.03.2022)

Muntenegru și Grecia se întâlnesc luni seara, de la ora 21:00, într-o partidă amicală. Cele două echipe naționale au ratat calificarea la Campionatul Mondial din Qatar, nereușind să prindă nici măcar locurile de baraj. Grecia a fost a treia în Grupa B, la nouă puncte de liderul Spania și la cinci puncte de Suedia. De partea cealaltă, Muntenegru a făcut 12 puncte în preliminarii și s-a clasat a patra în grupa câștigată de Olanda. Săptămâna trecută, ambele echipe au susținut câte un joc amical, obținând rezultate diametral opuse. Muntenegrenii au pierdut în Armenia cu 1-0. Grecii, în schimb, s-au impus pe stadionul Steaua, în fața României, cu 1-0. A fost un debut cu stângul al selecționerului Eduard Iordănescu pe banca „tricolorilor”.

Muntenegru (viitoarea adversară a României în Liga Națiunilor) și Grecia s-au mai întâlnit o singură dată, tot într-un amical, în urmă cu șase ani, fotbaliștii eleni impunându-se cu 2-1. Fiind un meci amical, fără miză, credem că echipele nu vor juca la rezultat, putând să iasă un nou GG. Mai ales că muntenegrenii evoluează pe teren propriu, unde, cu mici excepții, au marcat de fiecare dată. Poate fi o repetiție utilă pentru meciurile din Liga Națiunilor, care încep în iunie. „Ambele marchează” are cotă 1,86.

Las Palmas și Leganes oferă multe GG-uri

Las Palmas și Leganes se întâlnesc luni seara, de la ora 22:00, în etapa a 33-a din La Liga 2. Gazdele sunt pe locul 10, cu 44 de puncte, în timp ce oaspeții sunt patru poziții mai jos, la două puncte în spate. Las Palmas a întrerupt etapa trecută seria de meciuri fără victorie și s-a impus la limită, 1-0, pe terenul lui Valladolid. Las Palmas venea după cinci meciuri la rând fără victorie, interval în care a suferit trei eșecuri și a scos două remize.

De partea cealaltă, Leganes stă mai bine ca formă, fiind neînvinsă în ultimele cinci etape, în care a obținut trei victorii și două remize. În ultimul timp, cele două echipe au dat multe rezultate GG, „regulă” care se păstrează și când vorbim de directe. Cele mai recente două au fost GG, ambele câștigând meciurile de pe propriul teren: 2-1 pentru Las Palmas și 4-1 pentru Leganes. Mizăm pe un GG și luni seara, în etapa a 33-a din La Liga 2. „Ambele marchează” are cotă 1,93.

Biletul pe goluri (28.03.2022)

Biletul pe goluri (28.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate