Urmareste-ne

BILETE PE GOLURI

Biletul pe goluri (29.03.2022). Aşa îţi triplezi banii

Este o altă săptămână în care avem meciuri ale echipelor naționale. Unele se află încă în cursa pentru Campionatul Mondial, iar altele dispută meciuri amicale. Ne-a atras atenția confruntarea dintre Olanda și Germania, dar suntem cu ochii și pe Spania, o altă echipă calificată la turneul final din Qatar. Din jocurile respectivelor, am făcut biletul pe goluri de marţi, 29.03.2022, ca să ne triplăm banii.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Olanda – Germania / 15 goluri în ultimele patru directe

Deschidem biletul pe goluri cu Olanda – Germania, unul dintre cele mai tari meciuri amicale din această primăvară. Ambele echipe sunt calificate la Campionatul Mondial din Qatar, după ce au câștigat grupele preliminare din care au făcut parte. Atât Olanda, cât și Germania au câștigat meciurile amicale disputate săptămâna trecută. Olanda a câștigat disputa cu Danemarca (scor 4-2), în timp ce Germania s-a impus cu 2-0 în fața Israelului, adversara de azi a tricolorilor lui Eduard Iordănescu. Chiar dacă este un meci amical, o confruntare între Olanda și Germania e marcată mereu de rivalitatea fotbalistică dintre cele două națiuni. Ultimele patru directe, atât în Liga Națiunilor, cât și în preliminariile EURO 2020, au oferit GG-uri cu multe goluri, mai exact 15. Credem că se va marca și la Amsterdam și alegem „ambele marchează și peste 2,5 goluri”, la cotă 1,96.

Spania – Islanda / Ibericii pregătesc participarea la CM din Qatar

Celălalt meci de pe biletul pe goluri este amicalul dintre Spania și Islanda. Spaniolii sunt calificați la Cupa Mondială și se pregătesc pentru prestația de la turneul final. La Roja s-a chinuit acasă în amicalul de săptămâna trecută cu Albania, câștigat cu 2-1 după un gol marcat în minutul 90. Spaniolii au deschis scorul în minutul 75, dar au fost egalați în minutul 85. Acum vor întâlni Islanda, pe Riazor din La Coruna. Islandezii au jucat în preliminariile CM în grupa României, terminând pe poziția a cincea. Săptămâna trecută au remizat la Murcia, cu Finlanda (scor 1-1).

Spania și Islanda nu s-au mai întâlnit de la calificările pentru Euro 2008, când ibericii au câștigat acasă cu 1-0, iar pe terenul nordicilor a fost egal, 1-1. Islanda nu mai are forța de odinioară, nu a câștigat niciunul din ultimele cinci meciuri oficiale sau amicale, având trei remize și două înfrângeri. În schimb, Spania a câștigat patru din ultimele cinci meciuri, pierzând însă finala Ligii Națiunilor, 1-2 cu Franța. După cum au decurs lucrurile în ultima perioadă, nu credem că se vor marca multe goluri în Spania – Islanda. Alegem „total goluri 2,5”, la cotă 1,67.

Biletul pe goluri (29.03.2022)

Biletul pe goluri (29.03.2022)

Agenții autorizate