Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri, 29 octombrie 2020. Ne triplăm banii cu Europa League

Biletul pe goluri, 29 octombrie 2020. Ne triplăm banii cu Europa League. Am ales două partide care se anunță extrem de spectaculoase și care pot să ne aducă profit. Molde – Rapid Viena și Slavia Praga – Leverkusen se dispută de la ora 22:00.

Biletul pe goluri, 29 octombrie 2020

  • Molde a debutat cu o victorie în grupele Europa League. S-a impus la Dundalk cu 2-1 după ce la pauză cei care conduceau au fost irlandezii. În 12 minute însă, între 62 și 72, norvegienii au întors rezultatul. De partea cealaltă, Rapid Viena a fost aproape de un rezultat mare în prima etapă când a întâlnit Arsenal. Austriecii au dat gol în a doua repriză și au condus până în minutul 70 când au fost egalați. Patru minute mai târziu, tunarii au dat lovitura și au câștigat meciul.

Biletul pe goluri, 29 octombrie 2020

  • Slavia Praga pare că nu și-a revenit după ce a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, eliminată fiind în play-off de Midtjylland, după 4-1 la general. În Europa League, la debut, echipa lui Nicușor Stanciu s-a făcut de râs în Israel, unde a pierdut 1-3 cu Hapoel Beer Sheva. În schimb, Bayern Leverkusen traversează o perioadă excelentă și vine după trei victorii la rând, două în Bundesliga și una în Europa League.
Biletul pe goluri, 29 octombrie 2020. Ne triplăm banii cu Europa League

Biletul pe goluri, 29 octombrie 2020. Ne triplăm banii cu Europa League

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare