Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri (3.02.2022). Două partide pentru un profit imens

Benzema, golgheterul lui Real Madrid
Benzema, golgheterul lui Real Madrid

Biletul pe goluri din 3 februarie vine cu 2 partide extrem de interesante, din Cupa Regelui și Cupa Africii pe Națiuni. Am ales aceste pronosticuri deoarece ne așteptăm la partide extrem de disputate, care vor avea multe goluri. 

Real Madrid atacă un nou trofeu

Primul eveniment de pe biletul nostru este partida dintre Athletic Bilbao – Real Madrid, din cadrul sferturilor Cupei Spaniei. Madrilenii pornesc cu prima șansă în duelul cu cei de la Bilbao, mai ales că moralul echipei este excelent după succesul din Super Cupă. Vom alege un pariu special, Real Madrid să marcheze cel puțin 2 goluri, cota oferită pentru acest pronostic, de 2.10, fiind destul de mare, dar realizabilă, deoarece Real Madrid s-a regăsit pe tabela de marcaj de cel puțin două ori în utlimele 6 partide oficiale.

Camerun – Egipt – duel strâns

Celălalt meci propus pentru biletul nostru este partida din cadrul semifinalelor de la Cupa Africii, dintre Camerun și Egipt. Se anunță un duel extrem de interesant, între două formații destul de apropiate valoric, care au mers destul de bine pe parcursul turneului. Pentru acest meci pariul „Peste 1,5 goluri”, pentru cota de 1,59 oferită, este foarte bun, deoarece ambele echipe au un joc deschis, care se soldează cu multe goluri de-a lungul partidelor. Cel mai probabil câștigătoarea acestui duel va ridica și trofeul în marea finală.

Mult succes!

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate