Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri (3.04.2022). Golurile vin din Germania și Elveția

Biletul pe goluri de duminică, 3.04.2022, vine cu două evenimente extrem de interesante. Vom paria pe partidele dintre FC Basel și Young Boys Berna, respectiv Borussia Monchengladbach – Mainz. 

Derby în Elveția, dar pentru locul 2

FC Basel o va găzdui pe Young Boys Berna în derby-ul etapei din Super Liga elvețiană. Basel se află pe 2, cu 50 de puncte câștigate în 27 de meciuri, în timp ce Young Boys este pe locul 3, cu 5 puncte mai puțin față de rivala din această seară. Patru din ultimele 5 directe au avut multe goluri, ambele echipe fiind prezente pe tabela de marcaj cel puțin o dată, iar partida de acum se preconizează a fi la fel de disputată. Noi vom paria „Peste 2.5 goluri”, pentru cota 1.47.

Gladbach poate obține 3 puncte importante

Celălalt eveniment propus pentru biletul nostru vine din Bundesliga. Vom paria pe partida dintre Borussia Monchengladbach și Mainz, care sunt foarte aproape una de alta în clasament. Gazdele au un sezon foarte prost, se află abia pe locul 12 al clasamentului, cu 33 de puncte acumulate în 27 de jocuri disputate, în timp ce oaspeții au un meci mai puțin și 37 de puncte în „zestrea” lor. Partida tur s-a încheiat la egalitate, 1-1, iar 4 din ultimele 5 jocuri directe între cele două formații au avut o medie de peste 3 goluri pe meci. Golurile sunt un specific al duelului Glabach – Mainz. Pariul nostru va fi unul pe goluri și pariem „Peste 2.5 goluri”, pentru cota 1.78.

Biletul pe goluri (3.04.2022)

Biletul pe goluri (3.04.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate