Urmareste-ne

PRELIMINARII CM 2022

Biletul pe goluri (30.03.2022). Goluri în două partide cu miză și un profit substanțial

Pentru biletul pe goluri din 30.03.2022 ne-am oprit pe două partide decisive pentru prezența la Cupa Mondială din Qatar. O cotă totală de 2,62 poate aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, cu 150 de lei investiți. Bani pe jos!


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Noua Zeelandă nu primește gol

Insulele Solomon și Noua Zeelandă se luptă pentru un loc în playoff-urile inter-confederaționale ale WC 2022. Insulele Solomon visează la prima apariție la un turneu final cu o astfel de anvergură, în timp ce Noua Zeelandă are în plan să bifeze cea de-a treia apariție la Cupa Mondială. Insulele Solomon au avut parte de o campanie mai liniștită de calificare, după ce grupa lor a fost afectată de focarele de coronavirus. Vanuatu s-a retras înainte de debut, iar pe parcurs a abandonat cursa și Insulele Cook. Totuși, Insulele Solomon a câștigat ultimul meci, 3-1 cu Tahiti și au terminat în fruntea grupei.

De partea cealaltă, Noua Zeelandă intră în meci în formă maximă, după ce a câștigat toate cele patru meciuri din calificări. Nu anticipăm o partidă spectaculoasă miercuri, dar suntem siguri că Noua Zeelandă, selecționată clasată cu 31 de locuri mai sus în clasamentul FIFA față de Insulele Solomon, va obține calificarea fără să încaseze gol. Insulele Solomon nu marchează” are cotă 1.86.

Mexic, fără gol primit în ultimele patru meciuri

Pentru a se califica la WC 2022, Mexic are nevoie de o remiză cu El Salvador, reprezentativă pe care a învins-o în fiecare din ultimele nouă meciuri directe. Mexicanii nu au încasat niciun gol în precedentele patru partide din grupa de calificare. De asemenea, El Salvador nu a reușit să puncteze în fața adversarilor de joi în cele mai recente două meciuri. La fel anticipăm că va fi și acum, având în vedere miza partidei. El Salvador nu marchează” are cotă 1.41.

Biletul pe goluri (30.03.2022)

Biletul pe goluri (30.03.2022)

Agenții autorizate