Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri (31.03.2022). Fotbalul feminin ne umple buzunarele

Juventus are un gol avantaj înaintea returului cu Lyon

Biletul pe goluri de joi, 31.03.2022, vine din cadrul Ligii Campionilor la fotbal feminin. Noi vom paria pe ambele partide ale zilei. 

Încă un succes pentru Wolfsburg împotriva lui Arsenal?

Deschidem biletul cu partida dintre Wolfsburg și Arsenal, una care se anunță a fi foarte disputată de cele două formații. Egalul din tur a încins și mai tare spiritele. Formația germană a avut câștig de cauză în ultimele întâlniri cu Arsenal, calificându-se în finala din 2013, după ce a trecut de Arsenal fără mari emoții, scor 1-4 la general. Ambele formații domină în campionatele lor, gazdele aflându-se pe primul loc din liga germană, cu un punct avans față de Bayern, în timp ce Arsenal este pe 2, dar cu un punct în minus față de primul loc, ocupat rivalele din oraș de la Chelsea. Pentru acest meci vă propunem pariul „GG”, deoarece, așa cum am spus, ne așteaptă o partidă extrem de disputată, miza fiind foarte mare.

Lyon are de recuperat un gol

Celălalt eveniment ales pentru biletul nostru vine din cadrul aceleiași competiții, mai exact partida dintre Lyon și Juventus. Formația franceză, care este printre favoritele la câștigarea trofeului, a oferit o mare supriză în partida din Italia, acolo unde a fost înfrântă de Juventus, scor 2-1. Cele două formații au mai avut 2 partide, ambele câștigate de Lyon, în cadrul șaisprezecimilor de finală din 2020. Mai mult ca sigur gruparea franceză va ataca din primul minut, așa că golurile nu vor lipsi. Pariem „Peste 2,5 goluri”, pentru cota 1.50.

 

Biletul pe goluri (31.03.2022)

Biletul pe goluri (31.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate