Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri (5.03.2022). Festivalul golurilor ne face câștigători!

Atalanta atacă un succes împotriva celor de la AS Roma

Biletul pe goluri de sâmbătă vine cu 2 partide, care aduc un câștig de aproximativ 670 de lei. Am ales 2 partide din Serie A și Juliper Pro League, pentru care vom oferi cele mai bune pronosticuri pe goluri. 

AS Roma versus Atalanta – mereu cu multe goluri

Deschidem biletul cu partida dintre AS Roma și Atalanta, un meci între locurile al șaselea, respectiv al cincilea. Cele două formații au oferit de-a lungul sezonului rezultate inconstante, dar de un lucru putem fi siguri: meciurile ambelor echipe au avut multe goluri. Atalanta ne-a obșinuit să aibă unul dintre cele mai ofertante atacuri din Serie A, iar în acest sezon a înscris 50 de goluri în 26 de meciuri. Nici cei de la AS Roma nu stau rău, au 45 de goluri înscrise în 27 de partide, dar și 34 încasate. Partida tur s-a încheiat în favoarea echipei din capitală, scor 4-1. Din 2018 până în prezent, cele 8 partide directe au oferit multe goluri, în 6 dintre aceste partide înscriindu-se 3 sau mai multe. Noi alegem pariul „Peste 2,5 goluri”, pentru cota 1.75.

Club Brugge are nevoie de un succes

Celălalt eveniment de pe biletul nostru este partida dintre Seraing și Club Brugge, în cadrul etapei cu numărul 30 din Juliper Pro League. Club Brugge se află la 7 puncte de liderul Royale Union, iar victoria în această seară este necesară. Până la accederea în play-off-ul pentru campionat, echipa din Brugge trebuie să păstreze o distanță decentă pentru a putea spera la titlu. În schimb, Seraing este una dintre echipele care par a fi candidate sigure la retrogradare, formația clasându-se abia pe locul 17. Club Brugge are unul dintre cele mai bune atacuri, cu 56 de goluri în 29 de meciuri, iar gazdele una dintre cele mai fragile apărări, cu 58 de goluri primite. Meciul tur s-a încheiat 3-2, în favoarea oaspeților de azi, iar meciul din această seară va fi unul cu multe goluri. Adăugăm pariul „Peste 2,5 goluri” pe bilet, cu cota de 1.60 oferită.

 

Biletul pe goluri (5.03.2022)

Biletul pe goluri (5.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate