Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 1 decembrie 2019. Te răsfăţăm cu o cotă de 5,13

Biletul pe goluri de azi, 1 decembrie 2019, are în componenţă trei ponturi pariuri, unul din La Liga, unul din Bundesliga şi ultimul din Ligue 1. Tichetul care ne poate aduce profit are o cota totală de 5,13.

Biletul pe goluri de azi, 1 decembrie 2019

Unul dintre meciurile de pe biletul pe goluri de azi, 1 decembrie 2019, este cel dintre Atletico Madrid şi Barcelona. Echipa lui Diego Simeone nu trece prin cea mai bună perioadă, a uitat ce înseamnă gustul victoriei în ultimele două partide. În Champions League are emoţii pentru calificarea în optimi până în ultima etapă, iar în campionat nu stă deloc bine. Se află pe poziţia a cincea, la trei puncte de locul secund şi la şase de liderul şi rivala Real Madrid. Are nevoie de toate cele trei puncte pentru a nu se îngropa şi mai rău. În schimb, la Barcelona lucrurile stau altfel. În Champions League e deja calificată de pe primul loc în optimi, după ce a învins-o pe Dortmund, scor 3-1, pe teren propriu, în ultima rundă. În campionat, catalanii se află la trei puncte în sptatele celor de la Real şi ar putea să le ia locul în cazul în care se vor impune în această seară.

Cotă supremă la Monaco – PSG

Un alt meci de pe biletul pe goluri de azi, 1 decembrie 2019, este Monaco – PSG, derby-ul etapei cu numărul 15 din Ligue 1. Duelul se anunţă extrem de spectaculos, gazdele sunt în cea mai bună formă, au trei victorii în ultimele cinci runde şi cinci la rând pe teren propriu. Oaspeţii sunt lideri autoritari în clasament, au si ei trei victorii în ultime cinci partide. S-au impus în ultime nouă partide directe şi acesta ar putea fi un avantaj în plus în această seară. Ulimul meci de pe tichet este Gladbach – Freiburg.

Biletul pe goluri de azi, 1 decembrie 2019

Biletul pe goluri de azi, 1 decembrie 2019

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii