Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 10 februarie 2020. Spectacolul ne aduce profit! Cotă 5,66 din cinci partide

Biletul pe goluri de azi, 10 februarie 2020. Spectacolul ne aduce profit! Cotă 5,66 din cinci partide. Am ales partide din Ligue 1, Zweite Bundesliga și Eerste Divisie, toate sunt dueluri ce se anunță extrem de interesante.

Biletul pe goluri de azi, 10 februarie

  • Primul meci de pe biletul pe goluri de astăzi este cel dintre Kiel și St.Pauli, ultimul al etapei cu numărul 21 din Zweite Bundesliga. Gazdele se află pe poziția a noua, cu 27 de puncte, la 11 distanță de primul loc promovabil. Distanța este atât de mare încât e puțin probabil că poate fi recuperată până la finalul campionatului. De partea cealaltă, oaspeții se află în lupta pentru evitare retrogradării. Locul ocupat în acest moment este unul rușinos, primul de deasupra zonei roșii, la un punct, respectiv două, de 16 și 17, ocupate de Wehen și Karlsruher. Ne așteptăm ca cele două echipe să lupte din primul minut pentru a obține victorie, drept pentru care pronosticul nostru este ambele marchează, la o cotă de 1,53

Biletul pe goluri de azi, 10 februarie

  • Al doilea meci este cel dintre Lens și Grenoble, unul în care gazdele sunt principalele favorite. Se află în lupta pentru promovare, cu 46 de puncte adunate în 23 de meciuri, la cinci puncte de primul loc. În cazul în care vor câștiga în această seară, se vor apropia la doar două puncte. Mizăm pe un duel cu peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,35. Ultimele trei partide sunt din Eerste Divisie, Jong FC Utrecht – Jong Ajax, Jong AZ Alkmaar – FC Volendam și Jong PSV Eindhoven – De Graafschap, toate la peste 2,5 goluri. 
Biletul pe goluri de azi, 10 februarie 2020.

Biletul pe goluri de azi, 10 februarie 2020.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Promotii