Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 10 ianuarie 2020. Trei meciuri pentru o cotă de 6,49

Biletul pe goluri de azi, 10 ianuarie 2020, este compus din trei meciuri extrem de spectaculoase. Mizăm pe Sheffield Utd – West Ham, Stade Rennes – Olympique Marseille și Benfica Lisbona – CD Aves, cu o cotă totală de 6,49.

Biletul pe goluri de azi, 10 ianuarie 2020

Unul dintre meciurile de pe biletul pe goluri de azi, 10 ianuarie 2020, este cel dintre Sheffield Utd – West Ham. Gazdele au pus capăt formei bune după ce au pierdut în ultimele două etape, 0-2 cu Manchester City și Liverpool. Aceste rezultate au îndepărtat-o pe Sheffield de locurile de cupă europeană, distanță față de poziția a cincea este de două puncte, și nu mai are voie să mai facă pași greșiti. De partea cealaltă, West Ham e în revenire de formă după numirea lui Davis Moyes, a câștigat ultimele două partide, 4-0 cu Bournemouth, respectiv 2-0 cu Gillingham, în Cupa Angliei. Speră să profite de moralul bun și să obțină încă un rezultat pozitiv.

Cotă supremă la Benfica Lisbona – CD Aves

Un alt meci de pe biletul pe goluri din 10 ianuarie 2020 este cel dintre Stade Rennes – Olympique Marseille, un duel în care oricare dintre echipe se poate impune. Ambele formații trec printr-o formă excelentă, sunt vecine de clasament, pe poziția a treia, respectiv a doua, iar dinstanța dintre ele este de cinci puncte. Ne așteptăm la o partidă în care GG-ul să iasă destul de ușor. Ultima partidă este cea dintre Benfica și Aves, una extrem de dezechilibrată, primul loc întâlnește ultimul loc. Diferența de valoare este enormă, motiv pentru care pronosticul nostru este peste 3,5 goluri, la o cotă de 1,96.

Biletul pe goluri de azi, 10 ianuarie 2020

Biletul pe goluri de azi, 10 ianuarie 2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii