Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 10 octombrie 2019. Fiecare gol aduce bani!

Biletul pe goluri de azi, 10 octombrie 2019, conține meciuri din preliminariile EURO 2020, unde ne așteptăm să vedem foarte multe goluri. Printre naționalele care intră astăzi pe teren se numără Belgia, Olanda, Rusia sau Țara Galilor.


Biletul pe goluri de azi, 10 octombrie 2019. Belgia – San Marino

  • Cel mai dezechilibrat duel al zilei în preliminariile EURO 2020 este cel dintre Belgia și San Marino. Gazdele au șase victorii din șase posibile, în timp ce oaspeții nu au niciun punct.
  • Mai mult, San Marino nu a reușit momentan să înscrie niciun gol în aceste preliminarii, având un golaveraj incredibil: 0-28.
  • De partea cealaltă, Belgia a primit un singur gol și se laudă cu un golaveraj foarte bun, 19-1.
  • Când s-au întâlnit în tur, belgienii i-au învins pe cei din San Marino cu 4-0, în deplasare.
  • Acum, ne așteptăm din nou la o victorie clară, însă nu ne așteptăm să vedem mai mult de șapte goluri în meci.

Iată pariul pe goluri la Olanda – Irlanda de Nord

  • Olanda este favorită în duelul cu Irlanda de Nord, mai ales că gazdele sunt disperate să ajungă iar la un turneu final, după ce au ratat deja două ediții, una de EURO și una de Mondial.
  • Am ales un pronostic curajos pentru duelul din această seară, așa că am mers pe goluri de ambele părți, la o cotă excelentă, 2.36.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii