Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 10 septembrie. Mizăm pe toate meciurile din preliminarii

Cristiano Ronaldo

Nu sunt partide ușoare, dacă ne gândim că încep și campionatele din acest weekend, atunci trebuie să fim foarte atenți. Totuși, noi o să mizăm pe faptul că ne aflăm la jumătatea competiției și astfel orice gol contează enorm la final de preliminarii.


Biletul pe goluri de azi, 10 septembrie are o cotă ok

  • Meciul dintre Franța și Andora promite cel mai mult, asta datorită echipei gazdă, că de la oaspeți nu avem mari speranțe. Cum grupa este încă complicată, datorită rezultatelor obținute de turci și islandezi, francezii vor căuta să obțină o victorie la scor, asta și pentru că joacă acasă. Anglia este o echipă în formă, este de departe cea mai bună din grupa sa, iar meciul cu băieții din Kosovo este unul greu.
  • Islanda are parte de un examen dificil, Albania este o echipă destul de tehnică, mult diferită decât cea a Islandei, dar în același timp joacă și foarte agresiv acasă. Albanezii vor încerca să marcheze acasă, mai ales că vin și după o victorie în ultimul meci disputat. Serbia speră, dar lupta cu Portugalia lui Ronaldo se anunță infernală. Sârbii au 4 puncte, portughezii sunt la cota 5. Problema este că sârbii au jucat 4 partide, iar portughezii doar 3. Luxemburg a evoluat foarte mult, asta și datorită lui Dudelange.

Meciuri destul de echilibrate printre cele de azi

  • Turcia poate profita de deplasarea din Moldova, nu o să fie un meci lejer, mai ales că otomanii s-au chinuit enorm cu Andorra, dar tinerii jucători ai Turciei pot da măcar două goluri în această deplasare. Portugalia este cu Ronaldo, un jucător ce are o foame senzațională de goluri.
  • Cehia este departe de echipele de club ce o reprezintă în cupele europene, dar și naționala are destulă valoare individuală pentru a se impune în Muntenegru. La rândul lor, muntenegrenii au gena asta de sârbi în ei, așa că talentul nu le-a lipsit niciodată. Ultimele trei partide ale Muntenegrului de acasă s-au terminat în „GG”.

    Bilet goluri din 10 septembrie 2019

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii