Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 11 ianuarie 2020. Se înscrie în derby-uri!

Biletul pe goluri de azi, 11 ianuarie 2020. Se înscrie în derby-uri! Am ales pentru biletul cu goluri de azi, 11 ianuarie 2020, trei meciuri de top. Cel mai tare duel al zilei este cel dintre Tottenham și Liverpool, unde Mourinho se luptă cu neamțul Klopp.

Biletul pe goluri de azi, 11 ianuarie 2020

Începem biletul pe goluri de sâmbătă cu meciul dintre Tottenham și Liverpool, din Premier League. Gazdele încearcă să o oprească pe Liverpool din cursa pentru un titlu fără niciun pas greșit, dar în ultimele dueluri elevii lui Jose Mourinho nu au jucat foarte bine. De partea cealaltă, Liverpool este una dintre cele mai bune echipe din lume și cea mai în formă, așa că ne așteptăm să vedem un gol cu siguranță din partea oaspeților. Așadar, pronosticul nostru este pe goluri de ambele părți.

Cotă supremă la Inter – Atalanta

Mizăm pe goluri de ambele părți și la duelul dintre Inter Milan și Atalanta. Gazdele sunt favorite, fiind principala candidată la titlu pentru Juventus, așa că nu au voie să facă niciun pas greșit pe teren propriu. Atalanta este o echipă incomodă în deplasare, așa că ne așteptăm să înscrie măcar un gol. Din acest motiv pronosticul nostru este GG la 1.53.

Închidem biletul pe goluri de sâmbătă cu meciul dintre Lazio Roma și Napoli, unde ambele formații se așteptă să obțină puncte, așa că pariem pe GG și aici.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii