Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 11 octombrie 2019. Fiecare gol aduce bani!

Biletul pe goluri de azi, 11 octombrie 2019, conține trei meciuri din preliminariile EURO 2020, unde ne așteptăm să vedem foarte multe reușite. Meciurile sunt mai echilibrate decât ieri, așa că ne așteptăm să vedem foarte multe partide cu goluri de ambele părți.


Biletul pe goluri de azi, 11 octombrie 2019. Islanda – Franța

  • Islanda și Franța se luptă pentru calificarea la EURO 2020 cu Turcia, națională care a început foarte bine preliminariile și este pe primul loc în clasament, cu 15 puncte.
  • Islanda este pe locul trei, cu 12 puncte, la trei puncte de francezi și turci.
  • Islandezii au nevoie de puncte dacă vor să atace calificarea, însă acest meci poate pune o diferență de șase puncte între ei și Franța, care sunt foarte greu de recuperat până la finalul preliminariilor.
  • De partea cealaltă, Franța este pe locul doi, la egalitate de puncte cu Turcia, însă a pierdut meciul direct și din acest moment este clasată pe poziția secundă.
  • Având în vedere că turcii au un meci ușor, francezii trebuie să forțeze o victorie dacă vor să treacă pe primu loc în grupă.
  • Pentru mai multă siguranță, recomandăm să pariați pe goluri de ambele părți.

Iată pariul pe goluri la Cehia – Anglia

  • Un alt meci în care ne așteptăm să vedem goluri de ambele părți este cel dintre Cehia și Anglia, primele două clasate din grupa A.
  • Cota este una excelentă, 1.80, care merită jucată atât single, cât și pe un bilet cu mai multe evenimente.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii