Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 12 ianuarie 2020. Facem profit din golurile marcate

Atletico Madrid

Biletul pe goluri de azi, 12 ianuarie 2020. Derby-ul Madridului, Real – Atletico Madrid, este capul de afiș al acestui bilet, dar și celelalte meciuri alese au un potențial mare pe goluri marcate. City se deplasează la Villa, gazdele au un joc extrem de avântat și pot pune mari probleme „cetățenilor”. Cele 3 partide din Serie A au în componență doar echipe ce au nevoie de gol marcat.

Biletul pe goluri de azi, 12 ianuarie 2020

Ateltico a revenit în meciul cu Barcelona și astfel s-a calificat în finala cu Real Madrid. După ce a condus cu 1-0, Atleti s-a văzut condusă în cea de-a doua repriză. Simeone a cerut mai mult de la băieții săi și aceștia au livrat pe final, exact așa cum face Atleti de fiecare dată. Realul nu a stat la discuții cu Valencia și s-a impus cu un 3-1 năucitor. Zidane vrea trofeul, spune acest lucru de la aterizarea în Arabia Saudită, jucătorii au înțeles și se comportă extrem de profesionist.

Biletul pe goluri de azi, 12 ianuarie 2020

În sfârșit, Manchester Citi poate urca pe locul secund în Premier League. Leicester s-a încurcat cu Southampton, scor 1-2, iar City este la un singur punct în spatele „vulpilor”. Victoria pare una facilă, dar Villa este o echipă ce joacă fotbal și joacă un fotbal foarte ofensiv. Villa are cele mai multe goluri marcate dintre ultimele 8 clasate ale Premier League, 27 la număr. City a pierdut ultima deplasare în care a evoluat, 2-3 la Wolves, dar are cele mai multe goluri marcate în acest gen de partide, alături de Leicester, 27.

Fiorentina și Spal sunt obligate să câștige, gazdele pentru a se îndepărta de zona roșie a clasamentului, iar oaspeții pentru a scăpa de ultimul loc. În ultimele două confruntări directe s-au marcat 8 goluri. Torino și Bologna înscriu goluri de obicei, în ultimele cinci partide directe s-au marcat 19.

Biletul pe goluri din 12.01.2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii