Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 12 octombrie. Cotă de 23,55 pe biletul de azi

Ne-am concentrat atenția pe partidele din preliminariile Euro 2020, sunt unele de la care avem mari așteptări, dar în același timp trebuie să fim și circumspecți. Se apropie finalul acestor preliminarii, așa că nimeni nu vrea să riște ceva acum. Golurile aduc spectacol, acum aduc și profit.


Biletul pe goluri de azi, 12 octombrie. Spectacol în această seară

  • Să poată spera la o calificare istorică, Finlanda are nevoie de gol marcat în Bosnia. Gazdele vor face sigur acest lucru, problema este reprezentată de forța Finlandei de a reuși. Finlandezii se mulțumesc și cu un egal, dar 0-0 nu o să se termine acest meci, așa că au nevoie de gol marcat.
  • Italia are victorii pe linie, nu doar că își câștigă toate meciurile, dar reușește să facă și spectacol. Italia a marcat de 18 ori în cele 6 etape de până acum, iar Grecia este doar o altă echipă ce trebuie bifată la bilanț. Grecii nu trec printr-o perioadă bună, dacă vor scăpa cu doar două goluri luate, atunci se pot declara mulțumiți.

Oferta senzațională la Chelsea – Liverpool. Primești 50 RON pariu gratuit pentru fiecare gol!

Cote excelente pe tichetul nostru

  • Danemarca și Elveția au un afiș extrem de bun, cele două echipe joacă un fotbal ofensiv și de aceea avem mare încredere că se vor marca multe goluri azi. Fiecare dintre ele nu a pierdut până în acest moment, cea care pierde se poate distanța de obiectiv, mai ales că Irlanda are parte de un meci destul de ok în Georgia.
  • România s-a schimbat extrem de mult după campania U21 din vară, fotbaliști precum Ianis, Pușcaș, Nedelcearu, își fac loc în angrenajul echipei mari. Cu Mitriță în mare formă, cu Ianis ce prinde din ce în ce mai multe minute în Belgia, Răzvan Marin cu pasele sale, cu un Tătărușanu imperial în poartă, România nu se poate încurca de Feroe.
  • Norvegia poate da toate calculele peste cap în grupa noastră, trebuie să o bată pe Spania. Este greu de crezut, dar în fotbal se văd surprize mereu. Cehia a bătut ieri pe Anglia, nu mulți vedeau un asemenea succes, noi v-am avertizat asupra acestui fapt. Sperăm ca spaniolii să se mobilizeze la maxim și să își dorească o victorie azi.

Biletul pe goluri din 12.10.2019

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii