Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 13 ianuarie 2020. Patru ponturi pentru o cotă de 6,92

Biletul pe goluri de azi, 13 ianuarie 2020, are în componență patru ponturi pariuri, două dintre ele mai îndrăznețe, ambele din liga secundă din Olanda. Celelalte sunt la meciurile Parma – Lecce și Lorient – Caen. Tichetul are o cotă totală de 6,92.

Biletul pe goluri de azi, 13 ianuarie 2020

Primul meci de pe biletul pe goluri de azi, 13 ianuarie 2020, este din Serie A, respectiv duelul dintre Parma și Lecce. Gazdele pornesc ca favorite, cu șanse foarte mari să câștige această partidă. Se află în acest moment pe locul opt și, în cazul unei victorii, ar ajunge la doar un punct de locul de Europa League. Parma întâlnește un adversar care are a doua cea mai slabă apărare din campionat. Miza merge pe peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,66.

Cotă supremă la Lorient – Caen

Al doilea meci de pe biletul pe goluri de azi este cel dintre Lorient și Caen, un duel în care gazdele sunt mari favorite. Se află pe locul secund, la doar un punct de lider, și sunt șanse foarte mari să obțină o nouă victorie și implicit prima poziție în clasament. Lorient dă peste un adversar care se simte foarte bine în ultima perioadă în care a pierdut doar un singur meci în ultimele zece disputate. Ne așteptăm totuși să nu marcheze în acest meci. Ultimele două ponturi sunt din liga secundă din Olanda, campionat cunoscut pentru spectacolul pe care îl oferă etapă de etapă.

Biletul pe goluri de azi, 13 ianuarie 2020

Biletul pe goluri de azi, 13 ianuarie 2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii