Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 13 octombrie. Seara favoriților ce se califică

Spectacolul lipsește cu desăvârșire în aceste preliminarii, poate și faptul că se apropie finalul de competiție are un efect de a stopa energiile pozitive. Echipele sunt foarte precaute, de aceea trebuie să avem grijă la pronosticurile pe care le alegem.


Biletul pe goluri de azi, 13 octombrie. Calificarea este primordială

  • Belgia s-a calificat de ja la Euro 2020, oaspeții vor să joace fotbal de plăcere de acum încolo, dar și până acum au făcut acest lucru. Belgienii au victorii pe linie în grupa lor, au un golaveraj de 28-1, iar în cele trei deplasări de până acum nici nu au primit vreun gol. Deplasarea din Kazakhstan este una dificilă, mai ales când ești deja calificat.
  • Olanda trebuie să-și câștige meciul din Belarus, altă variantă nu există pentru batavi. Olandezii sunt la egalitate de puncte cu Germania, dar nici Irlanda de Nord nu se lasă mai prejos. Olanda are două victorii în deplasările de până acum, iar golaverajul este unul extrem de bun: 8-2.

Oferta senzațională la Chelsea – Liverpool. Primești 50 RON pariu gratuit pentru fiecare gol!

Biletul pe goluri din 13.10.2019

  • Ungaria are o șansă decentă la calificare, este pe 3 în grupa sa, dar la un singur punct de locul secund. Problema este că acum două etape, Ungaria a pierdut acasă un meci decisiv, cel cu Slovacia, scor 1-2. Ungaria este obligată să nu mai piardă vreun punct acasă, iar slovacii se vor încurca până la final pe undeva. Totuși, cele două înfrângeri consecutive au avut darul de a afecta moralul ungurilor.
  • Polonia nu trebuie să piardă cu Macedonia de Nord, suntem siguri că „leșii” își propun victoria din acest meci, dar aceasta o să vină după foarte multă muncă. Polonezii sunt liderii grupei lor, dar au un avantaj extrem de mic, de doar 3 puncte. Polonia nu a primit gol în meciurile pe care le-a disputat pe propriul teren.
  • Țara Galilor și-a pierdut din farmecul ultimilor ani, meciul de azi este unul decisiv pentru galezi, oricum nu prea mai au ei multe șanse la calificare. Croația nu este la nivelul de acum doi ani, dar și-a păstrat destui fotbaliști de calitate.

Biletul pe goluri din 13.10.2019

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii