Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 14 octombrie. Golurile ce ne pot aduce profitul

Ucraina este la un singur punct de calificare, Ronaldo este la un singur gol de a intra în istorie. Anglia nu are nevoie de încă un pas greșit, Cehia a reușit să dea planurile englezilor peste cap. Franța caută răzbunare după meciul pierdut în Turcia, însă acest joc se anunță unul dificil.


Biletul pe goluri de azi, 14 octombrie. Două dueluri tari

  • Ucraina și Portugalia își împart locurile ce duc la Euro 2020, gazdele au acumulat 16 puncte, iar dacă mai scot unul în meciul de azi, atunci se califică direct la Euro 2020. Portugalia nu a pierdut cu nimeni în grupă, dar are două rezultate de egalitate ce o trag în jos, chiar și în aceste condiții, portughezii depind doar de rezultatele lor pentru a se califica.
  • Anglia nu a intrat motivată pe terenul din Cehia, rezultatul final al acelui duel, 2-1 pentru Cehia. Calificarea nu este pusă în pericol, dar dacă englezii vor pierde și în Bulgaria, iar cei din Kosovo își câștigă meciul cu Muntenegru, lucrurile se complică complet aiurea.

Oferta senzațională la Chelsea – Liverpool. Primești 50 RON pariu gratuit pentru fiecare gol!

Biletul pe goluri din 14.10.2019

  • Serbia mai speră un pic la locul secund, pentru acest lucru are nevoie de victorie în Lituania, iar cei din Ucraina să-i bată pe portughezi. În acest fel, Serbia se apropie la un singur punct de Portugalia și astfel calificarea se joacă până în ultima etapă. Lituania are 4 înfrângeri consecutive, iar golaverajul acestor preliminarii este de 4-17.
  • Franța vrea primul loc în grupa sa, dar în același timp are de dat și o palmă morală. Turcii s-au impus fără mari probleme în meciul tur, după ce francezii nu au jucat mare lucru. A venit și ora revanșei, însă trebuie să fim foarte atenți la ambiția turcilor, aceștia au foarte mulți jucători tineri, jucători ce pot face diferența pe teren.
  • Islanda a pierdut ritmul cu Turcia și Franța, cele două înfrângeri consecutive au făcut din Islanda o meritorie ocupantă a locului 3. Totuși, dacă una dintre cele două echipe se impune în derby, iar Islanda își câștigă meciul cu Andorra, atunci „pescarii” se pot apropia la 3 puncte.

Ponturi pe goluri din 14.10.2019

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii