Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 15 octombrie. Facem profit din Preliminariile Euro 2020

Biletul pe goluri de azi, 15 octombrie, e compus din trei meciuri din Preliminariile Euro 2020, cu care sperăm să facem profit. România – Norvegia, Suedia – Spania şi Eleveţia – Irlanda sunt meciurile pe care le-am ales pentru tichetul de astăzi.


Biletul pe goluri 15 octombrie. Totul sau nimic pentru Elveţia

  • Elveţia are nevoie disperată de victorie, după ce a pierdut cu Danemarca. Cu toate că a dominat întreg meciul, elveţienii s-au văzut învinşi în final tocmai de una dintre adversarele pentru calificarea la Euro 2020. Şi lucrurile s-au complicat extrem de mult pentru ei.
  • Se află abia pe locul trei la patru puncte distanţă de primele două locuri. Un eventual eşec ar îndepărta şi mai mult Elveţia de turneul final. Chiar dacă are un meci în minus. E cu Gibraltar, o echipă pe care au bătut-o toate formaţiile din grupă.
Biletul pe goluri de azi, 15 octombrie

Biletul pe goluri de azi, 15 octombrie

Biletul pe goluri de astăzi, 15 octombrie

  • Irlanda e pe primul loc în grupă, una dintre cele mai mari surprize din preliminariile Euro 2020. Într-o grupă în care porneau cu şansa a treia, irlandezii depind acum doar de rezultatele lor. Chiar dacă nu au obţinut nicio victorie în utlimele două partide.
  • Irlanda se mulţumeşte şi cu un egal şi cel mai probabil va juca pentru a a obţine acest rezultat. Cel mai important pentru irlandezi e să nu piardă. În acest caz, vor depinde doar de meciul lor din ultima etapă cu Danemarca.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii