Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 15 septembrie. Nu riscăm absolut nimic

Arsenal
Arsenal

Este posibil să nu iasă biletul pe goluri, dar am încercat să găsim doar cote în care avem foarte mare încredere. Arsenal poate profita de pașii greșiți ai rivalelor, meciul cu Watford nu este unul ușor, dar „Tunarii” formează o echipă bună. Roma are meci intens cu Sassuolo.


Biletul pe goluri de azi, 15 septembrie. Monaco are derby cu Marseille

  • Monaco a început extrem de ezitant noul sezon, iar meciul cu Marseille vine destul de nepotrivit. Oaspeții sunt și ei în corzi, forma de moment a ambelor echipe fiind una modestă. Totuși, Marseille a reușit două victorii în ultimele două etape disputate, însă acestea sunt doar două picături de apă într-un ocean.
  • Monaco este obligată să marcheze în acest meci, altfel nu se poate câștiga un meci. Hoffe și-a pierdut din strălucirea anilor trecuți, însă echipa gazdă nu poate câștiga acest meci dacă nu marchează. Freiburg are un singur meci în deplasare până acum, dar în acela a marcat de trei ori.

Arsenal vrea pe podium

  • Roma a remizat în cele două partide de până acum, 1-1 cu Lazio și 3-3 cu Genoa. Un lucru pozitiv pentru romani, este acela că nu au părăsit capitala până acum. Sassuolo a marcat deja de cinci ori în campionat, este o echipă excelentă, o echipă în care se investește enorm.
  • Cu o victorie, Arsenal poate urca tocmai pe locul 3, așa că „Tunarii” au motive foarte bune pentru a se impune la Watford. Gazdele au marcat în ultimele două partide de acasă, dar două din totalul de trei au fost înfrângeri. „Tunarii” au marcat în toate duelurile directe de până acum.
  • Betis a reușit prima victorie din acest sezon, 2-1 cu Leganes. Andaluzii au șansa de a dubla această victorie, în meciul cu Getafe. Betis a primit gol în toate cele trei etape de până acum. Ultimele trei confruntări directe, cu Betis în postură de echipă gazdă, s-au terminat cu ambele echipe marcând.
  • Bilet goluri din 15 septembrie 2019

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare