Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 17 noiembrie. Cotă 4,42 din preliminariile Euro 2020

Biletul pe goluri de azi, 17 noiembrie, este compus din trei ponturi pariuri din preliminariile Euro 2020. Serbia – Ucraina, Luxemburg – Portugalia şi Kosovo – Anglia sunt duelurile ce se anunţă printre cele mai spectaculoase. Tichetul are o cotă de 4,42.

Biletul pe goluri de azi, 17 noiembrie

Unul dintre meciurile de pe biletul pe goluri de azi, 17 noiembrie, din preliminariile Euro 2020, este Serbia – Ucraina, un duel care nu mai are nicio miză. Gazdele mai au doar şanse teoretice să se califice din această grupă, nu mai depind doar de meciul lor. Sunt la un punct în spatele Portugaliei. Ar trebui ca pe lângă victoria contra ucrainenilor să se întâmple o minune în Luxemburg şi portughezii să nu câştige. De cealaltă parte, oaspeţii nu au pierdut nicio partidă în grupă, au strâns 19 puncte până acum şi sunt deja calificaţi la turneul final de anul viitor. Ne aşteptăm la un meci în care spectacolul va domina toate cele 90 de minute.

Cota supremă la Luxemburg – Portugalia

Un alt meci de pe biletul pe goluri, 17 noiembrie, este Luxemburg – Portugalia. Oaspeţii nu sunt încă la Euro 2020 şi au nevoie de toate cele trei puncte puse în joc. Ceea ce nu va fi deloc greu de opţinut. Gazdele le sunt inferioare din toate punctele de vedere şi oricum au obţinut până acum mult mai mult decât ar fi putut spera. Au patru puncte şi nu mai ocupă ultimul loc, aşa cum s-a întâmplat mereu. Asta e deja o mare performanţă. Recomandarea noastră este că vor primi de la 3 goluri în sus.

Biletul pe goluri de azi, 17 noiembrie

Biletul pe goluri de azi, 17 noiembrie

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare