Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 17 octombrie. Facem profit cu o cotă de 6,25

Biletul pe goluri de azi, 17 octombrie. Din păcate, oferta de pariuri pentru astăzi nu este una destul de bogată, dar chiar şi aşa am găsit trei meciuri pe care le-am combinat pe un tichet. Cota totală este de 6,25. 


SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

Biletul pe goluri de azi, 17 octombrie

  • În Estonia, în Liga 2, debutează etape cu numărul 33 prin duelul dintre JK Tammeka Tartu II – FC Elva, două echipe care se remarcă foarte mult prin golurile marcate. Gazdele sunt la mare distanţă de locul care duce la barajul de promovare, 9 puncte diferenţă.
  • Tammeka Tartu II se află pe locul cinci, cu 52 de puncte, la patru în spatele adversarei de astăzi. În ultimele cinci runde are trei înfrângeri la rând, două dintre ele la diferenţe uriaşe de scor, 0-4 cu Legion şi 1-7 cu Levadia II.
Biletul pe goluri de azi, 17 octombrie

Biletul pe goluri de azi, 17 octombrie

Cota beton la JK Tammeka Tartu II – FC Elva

  • Elva este favorita acestui meci, potrivit caselor de pariuri. Se află pe locul patru, la patru puncte peste Tammeka II. Trece printr-o perioadă mult mai bună ca adversara sa, trei victorii, un egal şi o înfrângere în ultimele cinci etape.
  • Cele două echipe s-au mai întâlnit doar de trei ori până acum, toate partidele disputându-se în acest an. O victorie pentru Tammeka II şi două pentru Elva. Mai interesant este faptul că în ultimele două s-au înscris de fiecare dată câte cinci goluri, 4-1 şi 3-2.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii