Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 19 octombrie. Cotă de 14 pe biletul de sâmbătă

De la meciul dintre Lazio și Atalanta avem cele mai așteptări, cele două combatante au un joc foarte ofensiv, dar în același timp primesc și foarte ușor goluri. Napoli trebuie să înscrie cel puțin două goluri acasă cu Verona. Barcelona are parte de o deplasare grea la Eibar, pe un teren pe care s-a mai încurcat.


Biletul pe goluri de azi, 19 octombrie.

  • Villa este una dintre cele mai spectaculoase echipe ale Premier League, golaverajul de 13-12 este și el martor pentru acest lucru. Villa este destul de jos în clasament, dar este o echipă ce joacă un fotbal ofensiv și oricând poate acumula puncte dintr-un meci. Brighton a obținut o victorie mare în ultima etapă, 3-0 cu Tottenham, așa că moralul este extrem de ridicat.
  • Lyon este în cădere liberă, lyonezii nu bat pe nimeni în ultima vreme, iar meciul cu Dijon are darul de a redresa această situație. Oaspeții nu se regăsesc în acest sezon, au reușit două victorii consecutive, dar această pauză credem că le-a afectat forma de moment.

Oferta senzațională la Chelsea – Liverpool. Primești 50 RON pariu gratuit pentru fiecare gol!

Biletul pe goluri din 19.10.2019

  • Lazio și Atalanta se bat acolo sus, cele două echipe au un start de sezon ok și acum se înfruntă într-un meci direct la Roma. Echipa din Bergamo a marcat până acum de 18 ori, având cel mai bun atac din Serie A. Lazio nu a pierdut cu nimeni acasă, a marcat de 7 ori și a primit un singur gol.
  • Meciurile dintre Eibar și Bracelona sunt în general spectaculoase, în ultimele cinci astfel de dueluri s-au marcat 22 de goluri. Barcelona a reușit 4 victorii consecutive și încearcă să o obțină și pe cea de la Eibar. Gazdele vin după două victorii consecutive acasă, una cu Sevilla și una cu Celta, două echipe extrem de bune din Primera.
  • Napoli este departe de forma din ultimii 2 ani. Pentru acest sezon, Napoli se luptă și cu Atalanta, dar și cu Inter, că Juventus joacă într-o altă ligă și astfel că nu o mai luăm în seamă. Napoletanii vor obține victoria azi, important este cât de concentrați vor intra jucătorii pe teren diseară.

Biletul pe goluri din 19.10.2019

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii