Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 2 ianuarie 2020. Se anunţă spectacol de zile mari în Anglia

Biletul pe goluri de azi, 2 ianuarie 2020, este compus din două partide, ambele din Anglia, una din Premier League şi una din Championship. Vă oferim două recomandări pentru Liverpool – Sheffield şi pentru Swansea – Charlton, la o cotă totală de 4,16.

Biletul pe goluri de azi, 2 ianuarie 2020

Primul meci de pe biletul pe goluri de azi, 2 ianuarie 2020, este din Championship, cel dintre Swansea şi Charlton. Gazdele trec printr-o perioadă destul de bună, cu o singură înfrângere în ultimele cinci meciuri. Au 38 de puncte în 25 de etape, strânse din zece victorii şi opt egaluri. Întâlnesc în acest duel nişte adversari care au uitat să mai câştige în deplasare din august 2019 şi care se află destul de aproape de locurile retrogradabile.

Cotă supremă la Liverpool – Sheffield

Ne aşteptăm la o partidă în care să se marcheze peste 2,5 goluri. Ultimul meci de pe biletul pe goluri de astăzi, 2 ianuarie 2020, este ultimul din etapa cu numărul 21 din Premier League, cel dintre Liverpool şi Sheffield. Gazdele conduc în continuare detaşat clasamentul şi se îndreaptă, etapă după etapă, către câştigarea trofeului suprem, aşteptat de 30 de ani. De partea cealaltă, oaspeţii vin pe Anfield Road după două rezultate negative. Ne aşteptăm la un duel extrem de spectaculos, cu peste 3,5 goluri.

Biletul pe goluri de azi, 2 ianuarie 2020

Biletul pe goluri de azi, 2 ianuarie 2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii