Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 2 octombrie. Cotă beton din Champions League

Biletul pe goluri de azi, 2 octombrie, are în componenţă tot cinci ponturi pariuri din Champions League. Am ales meciurile echipelor care practică un joc spectaculos. Genk, Napoli, Liverpool, Salzburg, Leipzig sau Lyon marchează destul de des. Cota totală a tichetului care poate aduce profit este de 26,33.


SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

Biletul pe goluri de azi, 2 octombrie

  • Liverpool – Salzburg şi Genk – Napoli, meciuri din aceeaşi grupă, sunt cele în care toată lumea se aşteaptă să se marcheze cele mai multe goluri. Şi asta este şi părerea noastră. Cormoranii joacă pe teren propriu, au nevoie de victorie şi întâlnesc o echipă care nu ştie să se apere. Fromaţia austriacă este una dintre cele mai spectaculoase din Euroap, tactica e bazată foarte mult pe faza ofensivă, de aceea este foarte posibil să marcheze măcar o dată pe Anfiel Road.
  • Genk a primit şase de la Sazburg reuşind să marcheze doar de două ori, şi pare că nu îşi poate depăşi condiţia. Va termina grupa mai mult ca sigur pe ultimul loc, cu toate că spera la primăvara Europa League. Napoli este o echipă care poate câştiga cu oricine, exact aşa cum a făcut-o etapa trecută cu Livepool. Italienii au marcat de două ori în ultimele 10 minute şi au acum prima şansă la ocuparea primului loc.

Biletul pe goluri de azi, 2 octombrie

Biletul pe goluri de azi, 2 octombrie

Cota beton la Leipzig – Lyon

  • Leipzig conduce grupa în care se află după un meci perfect făcut în Portugalia cu Benfica, scor 2-1, toate goluriile partidei fiind marcate în prima repriză. Victoria e cu atât mai importantă pentru nemţi cu cât în grupa din care face parte orice e posibil. Echipele sunt destul de apropiate valoric şi fiecare are încă şansa să ajungă în primăvara Champions League.
  • Lyon a remizat în deplasarea din Rusia, 1-1 cu Zenit, nefiind neapărat o surpriză. Surpriză ar fi fost dacă ar fi câştigat. Francezii joacă extrem de modest în Ligue 1, au uitat ce înseamnă victoria în ultimele şase etape şi nu se află în primele 10 echipe ale campionatului. Suferă mult în apărare şi probabil că nu vor reuşi să plece fără gol primit din Germania.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii