Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 20 noiembrie. Cota 8,35 din trei meciuri

Faza in meciul de fotbal dintre FC Arges si Petrolul Ploiesti, din cadrul Ligii a-2-a Casa Pariurilor, disputat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, duminica 17 noiembrie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Biletul pe goluri de azi, 20 noiembrie, are în componenţă trei ponturi pariuri, două din Liga 2 din România şi ultimul din ligile inferioare din Germania. Cota totală este de 8.35, una care poate să aducă profit pariorilor. 

Biletul pe goluri de azi, 20 noiembrie

Unul dintre meciurile de pe biletul pe goluri de azi, 20 noiembrie, este din Liga 2 din România. Turris Turnu Măgurele primeşte vizita Petrolului Ploieşti. Teleormănenii au început fabulos noul sezon, se instalaseră confortabil în poziţia de lider şi părea că nimic nu îi mai putea orpi din a obţine a doua promovare consecutivă. Ceva s-a întâmplat, au venit înfrângerile. A fost demis Erik Linkar, a venit Bratu, a plecat şi el, a fost instalat pe bancă Marius Baciu şi perioada neagră nu a trecut. O înfrângere, două egaluri şi o victorie are în palmares noul antrenor. Rezultate ce au dus echipa până pe locul 4, la doar un punct în spatele adversarei de astăzi. Un eventual succes nu doar că ar mai salva situaţia, dar ar însemna revenirea pe podium. În schimb, la Petrolul e tocmai invers. Ploieştenii au început mai slab şi foarte multă lume nu le mai dădeau şanse. Apoi şi-au revenit şi sunt din nou în cărţi pentru Liga 1. Au câştigat trei şi au remizat în alte două din precedentele cinci etape.

Cota supremă la Rapid – UTA

Un alt meci de pe biletul pe goluri, 20 noiembrie, este Rapid – UTA, un duel care în alte vremuri îl vedeam în Liga 1. Cele două echipe se află în fruntea clasamentului, gazdele pe locul cinci, oaspeţii pe prima poziţie, diferenţa de puncte dintre cele două fiind de patru puncte. Rapidul a marcat nu mai puţin de nouă goluri în ultimele două etape, în timp ce UTA a punctat de patru ori. Ne aşteptăm la un meci spectaculos cu peste 2,5 reuşite. Ultimul meci de pe tichet este din ligile inferioare din Germania, Hannover 96 II – Hamburg SV II, la peste 3,5.

Biletul pe goluri de azi, 20 noiembrie

Biletul pe goluri de azi, 20 noiembrie

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare