Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 21 noiembrie. Cotă 6,41 din trei meciuri

Biletul pe goluri de azi, 21 noiembrie, are în componenţă trei ponturi pariuri, unul din prima divizie din Belgia, unul din liga a doua din Danemarca şi ultimul din liga U23 din Anglia. Cota totală este de 6,41.

Biletul pe goluri de azi, 21 noiembrie

Unul dintre meciurile de pe biletul pe goluri de azi, 21 noiembrie, este Royal Antwerp – Gent, cel mai interesant duel al zilei din fotbal. Cele două echipe sunt despărţite de doar patru puncte în clasament. Gazdele sunt pe locul şase, cu 24 de puncte strânse în 15 etape, în timp ce oaspeţii sunt pe locul secund, cu 28 de puncte. Ambele formaţii trec prin momente bune, cu un plus evident pentru Gent. Echipa lui Ladislau Boloni a învins liderul Club Brugge, în runda precedentă, scor 2-1, punând astfel capăt celor două partide fără victorie. Moralul este excelent după acest succes şi Gent nu va avea parte de un meci uşor, cu toate că trece printr-o serie foarte bună de confruntări. Nu a pierdut deloc în ultimele cinci partide, înregistrând trei victorii şi două egaluri. Mizăm pe faptul că disputa va fi spectaculoasă şi se vor marca peste 2,5 goluri.

Cotă supremă la Ipswich U23 – Colchester U23

Un alt meci pe biletul pe goluri de azi, 21 noimebrie, este cel din liga U23 din Anglia. La Ipswich – Colchester am ales peste 3,5 goluri la o cotă de 2.20, care este şi ce mai mare de pe tichet. Ultimul este cel din liga secundă din Danemarca, Fremad Amager – Koge, acesta fiind la peste 2,5 goluri la o cotă de 1,79.

Biletul pe goluri de azi, 21 noiembrie

Biletul pe goluri de azi, 21 noiembrie

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare