Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 21 octombrie. Vrem să vedem cât mai multe goluri

Arsenal, Sokratis, Aubameyang

Ziua aceasta este plină în evenimente sportive, fotbal avem din belșug, așa că putem selecta ceea ce dorim noi pe bilet. Pe lângă cele două partide de la noi, am ales derby-ul din Bundesliga 2, partida celor de la Arsenal, meciul de Serie A ce închide etapa și un meci din Superliga Danemarcei.


Biletul pe goluri de azi, 21 octombrie.

  • Iași și Botoșani se bat pentru play-off, ambele au șanse destul de ok pentru a atinge acest obiectiv. Poli Iași este o echipă ce joacă un fotbal bun, dar probleme apar la nivelul psihicului jucătorilor ieșeni. Aceștia au pierdut foarte multe puncte, după ce în prealabil conduceau și cu 2-0 în anumite partide.
  • Cei de la Botoșani se bazează foarte mult pe forma de moment a fotbaliștilor, aceștia dacă au chef joacă fotbal la un nivel foarte bun. Croitoru nu reușește să strunească un astfel de lot și de aceea multele sincope din bilanțul celor de la FC Botoșani.

Oferta senzațională la Chelsea – Liverpool. Primești 50 RON pariu gratuit pentru fiecare gol!

Biletul pe goluri din 21.10.2019

  • FC Argeș a schimbat antrenorul, Ionuț Badea a venit la echipa din Trivale și speră să adune cât mai multe puncte până la pauza din iarnă. Piteștenii au mari probleme pe organizare defensivă, aceștia au primit mai multe goluri decât au înscris, iar în unele partide primesc aceste goluri foarte ușor.
  • Arsenal poate ajunge pe podium, nu credem că o să irosească o astfel de oportunitate. Sheffield este un adversar destul de modest, dar Arsenal a avut mereu probleme în astfel de deplasări. „Tunarii” au un golaveraj negativ în deplasările de până acum (5-6), dar nu o vedem pe Sheffield să-i pună probleme diseară.
  • Fiorentina este pe un trend ascendent, trei victorii consecutive, cu 6 goluri marcate. Fiorentina a început să-și aducă și jucători de mare experiență, iar aceștia la rândul lor îi ajută pe tinerii din lotul echipei să se dezvolte profesional.

Bilet pe goluri din 21.10.2019

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii