Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 22 octombrie, din Champions League. Mizăm pe o cotă de 8,31

Biletul pe goluri de azi, 22 octombrie, din Champions League are în componenţă trei meciuri, cu o cotă totală de 8,31. Mizăm pe duelurile care se anunţă cele mai spectaculoase: Club Brugge – PSG, Manchester City – Atalanta şi Şahtar – Dinamo Zagreb.


SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

Biletul pe goluri de azi, 22 octombrie, din Champions League

  • Unul dintre cele mai interesante meciuri în privinţa golurilor este Brugge – PSG. Belgienii sunt surpriza cea mare din această grupă. Au reuşit un egal de senzaţie pe terenul lui Real Madrid, 2-2, dublat de un altul pe teren propriu cu Galatasaray.
  • Brugge se clasează în urma acestor rezultate pe locul secund şi speră într-o altă minune contra liderului. Însă şansele sunt mici, dă peste o echipă care nu s-a încurcat chiar şi atunci când nu a jucat cel mai bun fotbal. În plus, diferenţa de valoare e foarte mare şi e greu de crezut că belgienii se pot autodepăşi şi de această dată. În orice caz, duelul se recomandă a fi unul cu multe goluri.

Biletul pe goluri de azi, 22 octombrie, din Champions League

Cota supremă la Club Brugge – PSG

  • PSG s-a distrat în primele două etape din Champions League, a umilit contracanditata la locul 1, un 3-0 de toat[ frumuseţea cu Real Madrid, şi a câştigat în Turcia după un joc destul de slab. Însă, aşa cum e în fotbal pentru echipele mari, a ştiu exact când să forţeze ca să obţină toate cele trei puncte.
  • Parizienii vin Belgia să facă trei victorii din trei şi să îşi uşureze partidele din retur. Cu nouă puncte, la o distanţă de cinci faţă de urmăritoare, pot să abordeze mult mai relaxaţi ceea ce urmează în grupă.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii