Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 22 septembrie. ALL-In pe goluri marcate

Arsenal
Arsenal

Este cazul să prindem și noi un astfel de tichet, ne-am oprit doar asupra meciurilor ce au un potențial mare de a se marca mult. Trei partide din Premier League, campionatul cel mai spectaculos din Europa, două din Italia, dar ce meciuri, plus duelul dintre Gladbach și Dusseldorf.


Biletul pe goluri de azi, 22 septembrie. Gladbach caută revanșa

  • Cu acesta din urmă o să și începem. Gladbach a fost pulverizată la mijlocul săptămânii, vinovată a fost echipa austriacă, Wolfsberger. Austriecii s-au impus cu scorul de 4-0, chiar în fieful nemților. De altfel, Gladbach nu a bătut pe nimeni în acest sezon acasă, are două înfrângeri și un egal, dar în cele două înfrângeri a primit 7 goluri. Oaspeții vin după trei rezultate slabe, plus că au primit gol în toate cele 4 etape de Bundesliga. Cum Gladbach vrea să-și spele rușinea în fața fanilor, este de așteptat un meci foarte ofensiv.
  • Roma este una dintre cele mai spectaculoase echipe, romanii au o generație de tineri fotbaliști, generație ce o să ajungă extrem de departe dacă este ajutată cum trebuie. Mixul de „bătrâni” este și el foarte important, Roma ar putea să devină o surpriză plăcută a Serie A. Bologna nu este o echipă de neglijat, cele două victorii consecutive, coroborate cu faptul că până acum nu a pierdut vreun meci, sunt elemente ce o pot destabiliza pe Roma.

Oferta senzațională la Chelsea – Liverpool. Primești 50 RON pariu gratuit pentru fiecare gol!

Premier Legaue este un campionat foarte spectaculos

  • Fiorentina trebuie să profite de forma celor de la Atalanta, nu este una atât de rea, dar un meci de Champions te cam stoarce ce puteri. Fiorentina a adunat un singur punct în trei etape, Atalanta își linge rănile după deplasarea din Croația, așa că se anunță un meci intens.
  • United se cam chinuie în Premier League, dar și în Europa League. Importante sunt victoriile, așa că United vine după victorii în ambele competiții. Startul de sezon nu este unul fantastic, nici nu avea cum să fie, United făcând foarte multe schimbări în vară. West Ham a primit deja 5 goluri de la City, în duelul cu United lucrurile vor sta un pic diferit.
  • Arsenal și-a revenit după remiza de la Watford, s-a impus în fața celor de la Frankfurt cu 3-0. Premier League rămâne un obiectiv clar, așa că este nevoie de foarte multă concentrare în campionatul Angliei.

bilet pe goluri din 22.09.2019

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare