Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 23 octombrie, din Champions League. Facem profit pe cotă de 6,59

Biletul pe goluri de azi, 23 octombrie, din Champions League are în componenţă tot trei meciuri, cu o cotă mai mică de această dată: 6,59. Tichetul pe care l-am recomand ieri, 22 octombrie, a fost câştigător. Am obţinut un profit de 700 de RON, cu 100 de lei pariaţi, detalii aici.


SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

Biletul pe goluri de azi, 23 octombrie, din Champions League

  • Unul dintre meciurile de pe biletul pe goluri, din 23 octombrie, din Champions League, este cel mai dezechilibrat duel al zilei. Slavia Prague primeşte vizita Barcelonei, echipa lui Nicolae Stanciu având puţine şanse să obţină un rezultat bun. Cehii sunt pe ultimul loc, aşa cum s-a intuit încă de la tragerea la sorţi, cu un punct obţinut nesperat la Milano. Aportul publicului şi entuziasmul, în principal, vor fi din nou atuurile lor, dau peste o echipă mai tehnică, mai organizată şi care îl are pe Messi. Ceea ce i-au lipsit cu desăvârşire lui Inter.
  • Barcelona vine să câştige toate cele trei puncte şi să profite de un eventual eşec al lui Dortmund în deplasarea din Italia. Deocamdată se află pe locul doi, cu patru puncte, după o victorie şi un egal chinuit în Germania, scor 0-0. De atunci şi până acum lucrurile s-au schimbat. În primul rând că Messi e complet refăcut şi poate da 100%, în aş doilea rând are o serie de cinci meciuri în care a obţinut toate cele trei puncte. Sunt destule argumente solide ca să nu se împiedice în Cehia.

Cota supremă la Salzburg – Napoli

  • Al doilea duel din cele trei este Salzburg – Napoli, ales special pentru spectacolul pe care îl oferă cele două echipe. Austriecii sunt pe locul doi, la egalitate cu Liverpool, la doar o lungime de prima poziţie ocupată de italieni. În precedentele două partide, austriecii au jucat exact aşa cum o fac de foarte mulţi ani în campionatul inter, totul pe atac. Au zdrobit Genk acasă, scor 6-2, şi au fost aproape de surpriză pe Anfiel Road, 3-4 cu Liverpool.
  • Apetitul ofensiv al lui Salzburg ar trebui să le dea de gândit celor de la Napoli. Liderul grupei ar trebui să se teamă de forţa din atac pe care ar trebui s-o oprească timp de 90 de minute. Un eventual eşec, coroborat cu o victorie a cormoranilor, i-ar trimite pe italieni tocmai pe locul trei.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii