Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 24 noiembrie 2019. Cota 5,38 din trei meciuri

Biletul pe goluri de azi, 24 noiembrie 2019, are în componenţă trei ponturi pariuri, unul din Serie A, unul din Premier League şi ultimul din La Liga. Tichetul care ne poate aduce profit are o cota totală este de 5,38.

Biletul pe goluri de azi, 24 noiembrie 2019

Unul dintre meciurile de pe biletul pe goluri de azi, 24 noiembrie 2019, este AS Roma – Brescia, unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri ale acestei etape. Gazdele trec printr-o semi-criză după ce au pierdut ultimele două partide, una în campionat şi una în Europa League, 0-2 cu Parma, respectiv 1-2 cu Gladbach. Confruntarea de azi este ocazia perfectă de a pune capăt acestor rezultate negative. De partea cealaltă, Brescia nu are mari speranţe că va obţine punct sau puncte. Se află într-o criză de formă de mai multe etape, rezultatele fiind cu adevărat dezastruoase. Momentan, oaspeţii se află pe ultimul loc.

Cotă supremă la Sheffield – Manchester United

Un alt meci pe biletul pe goluri de azi, 24 noimebrie 2019, este de la singurul duel din Premier League, Sheffield – Manchester United, unde am ales peste 2,5 goluri. Partida se anunţă extrem de interesantă, cele două echipe sunt despărţiţe de un punct în clasament. La ultimul meci de pe tichet, Villarreal – Celta, avem ambele marchează.

Biletul pe goluri de azi, 24 noiembrie 2019

Biletul pe goluri de azi, 24 noiembrie 2019

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare