Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 24 octombrie, din Europa League. Cotă totală de 7,40

Pentru ziua de 24 octombrie, de Europa League, v-am pregătit un bilet pe goluri. Tichetul este compus din cele mai interesante trei ponturi pariuri acestei zilei europene. Sevilla – Dudelange este duelul în care spectaclul ar trebui să fie garantat. Este şi partida care are cea mai mare cota din cele trei, factorul total de multiplicare fiind de 7,40.


SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

Biletul pe goluri de azi, 23 octombrie, din Champions League

  • Sevilla, câştigătoare a cinci trofee Europa League, s-a instalat deja pe primul loc în grupă după primele două etape. Le-a câştigat pe ambele fără prea mari emoţii, 3-0 cu Qarabag, în deplasare, şi 1-0 cu APOEL Nicosia, acasă. Spaniolii se pregătesc de al treilea succes, unul pe care noi îl intuim că va fi la o diferenţă foarte mare. Luxemburghezii sunt prea slabi ca să piardă la o diferenţă mică. Se pot marca lejer 5-6 goluri.
Biletul pe goluri de azi, 24 octombrie, din Europa League

Biletul pe goluri de azi, 24 octombrie, din Europa League

Cota supremă la Sevilla – Dudelange

  • Dudelange este pentru a doua oară în grupele Europa League, reuşind şi de această dată să producă o surpriză. A învins cu 4-3 pe APOEL Nicosia, în deplasare, rezultat care o plasează pe locul trei, la egalitate cu Qarabag. Luxemburghezii vor încerca să se autodepăşească, însă este imposbil să reuşească încă un rezultat de marcă în Spania. Sevilla şi dacă nu vrea ar trebui să se impună în acest duel. Diferenţa de valoare este extrem de mare şi cu siguranţa nu poate fi compensată printr-o dăruire extraordinară. Nu va fi de ajuns.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii