Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 25 octombrie. Profit frumos pe o cotă de 6,20

Pentru ziua de 25 octombrie v-am pregătit un bilet pe goluri. Tichetul este compus din cele mai interesante trei ponturi pariuri, din cele mai tari trei campionate din Europa. Nantes – Monaco se anunţă cel mai tare duel al zilei.

Biletul pe goluri de azi, 25 octombrie

  • Nantes e favorită certă, se află pe locul doi în Ligue 1, la o diferenţă de cinci puncte de liderul PSG. Canarii trec printr-o perioadă foarte bună, s-au impus în trei din ultimele cinci etape, cu toate că le-au pierdut pe restul de două. Nantes e obligată să se menţină în top, Reims şi Marseille pot să profite oricând de o eventuală înfrângere.
Biletul pe goluri de azi, 25 octombrie

Biletul pe goluri de azi, 25 octombrie

Cota supremă la Nantes – Monaco

  • De cealaltă parte, Monaco se află la doar două puncte de linia roşie a retrogradării. Locul 14, cu 12 puncte în 10 etape. Oaspteţii vin după patru rezultate pozitive în ultime cinci etape, trei victorii, o înfrângere şi un egal, şi vor vrea cu siguranţă să profite de acest moment foarte bun. Au marcat 11 goluri în aceste întâlniri, dovadă că atacul merge foarte bine. Aşa cum a mers şi în ultimele cinci întâlniri directe cu Nantes, trei dintre ele fiind de pest 2,5 goluri. Pontul pe care îl recomandăm şi noi de această dată.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii