Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 27 noiembrie 2019. Se anunţă spectacol în Champions League

Biletul pe goluri de azi, 27 noiembrie 2019, are în componenţă patru ponturi pariuri din Champions League, trei GG-uri şi unul în care să se marcheze peste 2,5. Tichetul care ne poate aduce profit are o cota totală este de 5,79.

Biletul pe goluri de azi, 27 noiembrie 2019

Unul dintre meciurile de pe biletul pe goluri de azi, 27 noiembrie 2019, este duelul extrem de complicat din Grupa F, acolo unde trei echipe au încă şanse să se califice în optimile Ligii Campionilor. Barcelona se află pe primul loc, cu opt puncte adunate în patru runde, la unul distanţă de adversara pe care o întâlneşte în această seară şi la patru de Inter. E obligată să câştige şi să lase orice posibile emoţii pe care le-ar putea avea în ultima rundă. De cealaltă parte, Dortmund e obligată şi ea să câştige pentru sta liniştită în ultima rundă, când ar avea nevoie de un singur punct pentru a merge în optimi.

Cotă supremă la Liverpool  – Napoli

Un alt meci de pe biletul pe goluri de azi, 27 noimebrie 2019, este Liverpool – Napoli, un duel care poate să stabilească ordinea calificării în Grupa E. Cele două echipe sunt depărţite de un singur punct şi totul se poate decide în această seară. Celelalte două partide sunt Genk – Salzburg şi Valencia – Chelsea.

Biletul pe goluri de azi, 27 noiembrie 2019

Biletul pe goluri de azi, 27 noiembrie 2019

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare