Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 28 noiembrie 2019. 4 meciuri din Europa League pentru o cotă de 10,10

Biletul pe goluri de azi, 28 noiembrie 2019, are în componenţă patru ponturi pariuri din Europa League, trei în care se vor marca peste 2,5 şi unul GG. Tichetul care ne poate aduce profit are o cota totală este de 10,10.

Biletul pe goluri de azi, 28 noiembrie 2019

Tichetul zilei pe goluri de ieri, 27 noiembrie 2019, din Champions League a fost câştigător. (Vezi detalii aici)Avem un profit de 400 de lei din care putem să pariem astăzi. Unul dintre meciurile de pe biletul pe goluri de azi, 28 noiembrie 2019, este cel dintre Lazio şi CFR Cluj. Gazdele sunt obligate să câştige pentru a mai spera la calificarea în primăvara Europa League. Sunt pe locul trei, la şase puncte de adversarii pe care îi vor întâlni în această seară, şi au nevoie de o victorie la două goluri diferenţă pentru a trece peste ei în caz de egalitate. În schimb, oaspeţii se mulţumesc şi cu un egal, rezultat ce îi califică în faza următoare. Şi nu pare a fi deloc greu de obţinut o remiză la cum îl ştim pe Dan Petrescu.

Cotă supremă la Celtic  – Rennes

Un alt meci de pe biletul pe goluri de azi, 28 noimebrie 2019, este celălalt meci din grupă, Celtic – Rennes, un duel fără miză în care doar spectacolul ar trebui să conteze. Celelalte două sunt Feyenord – Rangers şi Ferencvaros – Espanyol.

Biletul pe goluri de azi, 28 noiembrie 2019

Biletul pe goluri de azi, 28 noiembrie 2019

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare