Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 28 octombrie. O cotă de 9,32 pe biletul de azi

Am încercat să selectăm doar partidele ce au un potențial bun de goluri marcate. Campionatele nordice sunt recunoscute pentru acest lucru, așa că am ales câteva partide din Suedia și Danemarca. Avem nevoie și de ceva noroc, dar și de inspirație, sperăm că le-am nimerit pe ambele azi.


Biletul pe goluri de azi, 28 octombrie.

  • Braga are șansa de a se redresa în fața tuturor, forma din campionat este una extrem de slabă, dar meciul cu Santa Clara are darul de a face puțină liniște. Oaspeții nu sunt în cea mai bună formă a lor, iar în meciurile din deplasare au avut destule probleme.
  • Copenhaga a cam pierdut contactul cu primul loc, iar acum urmează o deplasare grea la Aarhus. Copenhaga vine după trei înfrângeri consecutive în deplasare, timp în care a primit 6 goluri. Aarhus a întrerupt o serie de 4 victorii consecutive obținute acasă, printr-o înfrângere cu 3-4.

Oferta senzațională la Chelsea – Liverpool. Primești 50 RON pariu gratuit pentru fiecare gol!

Biletul pe goluri din 28.10.2019

  • Malmo și AIK sunt la egalitate de puncte, câte 59 de fiecare. Malmo se bazează foarte mult pe partidele disputate acasă, până acum a scos 35 de puncte din aceste meciuri, iar golaverajul în acest gen de partide este de 32-7.
  • AIK este una dintre cele mai bune echipe de deplasare din campionatul suedez. A pierdut doar 3 partide în tot sezonul, iar de înscris o face extrem de des. Elfsborg și Goteborg sunt la jumătatea clasamentului, dar atunci când se întâlnesc, ambele înscriu în acele partide.
  • CFR Cluj este obligată să câștige, se poate îndepărta de toate rivalele la titlu. Clujenii au suficientă calitate pentru a câștiga cu Iași, problema este ca Petrescu să găsească formula câștigătoare. Ieșenii sunt într-un soi de derivă, nu bat pe nimeni de foarte mult, dar și primesc foarte ușor goluri.

Biletul pe goluri din 28.10.2019

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii