Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 29 octombrie. Facem profit cu o cotă totală de 8,35

Pentru ziua de 29 octombrie v-am pregătit un bilet pe goluri. Tichetul este compus din cele mai interesante trei ponturi pariuri ale zile, două la duelurile din Serie A şi unul de la prima partidă a zilei din La Liga. Cota totală este de 8, 35.

Biletul pe goluri de azi, 29 octombrie

  • Brescia se află în acest moment pe locul 18, primul de sub linia roşie a retrogradării, cu şapte puncte în cele opt etape disputate. În ultima partidă a reuşit să conducă la pauză pe Genoa, echipa lui Ionuţ Radu reuşind să întoarcă scorul în repriza secundă şi să câştige meciul. Forma prin care trece nu îi permite să spere la foarte multe contra celor de la Inter.

Cota supremă la Brescia – Inter Milan

  • De cealaltă parte, Inter se află pe locul doi, cu 22 de puncte, la doar unul distanţă de liderul Juventus. După victoria uriaşă cu Dortmund, din Champions League, Inter nu a mai reuşit să impresioneze şi în campionat. Unul dintre motive ar putea fi oboseală, în orice caz, nu a reuşit să se impună pe teren propriu în ultima etapă, scoţând abia o remiză cu Parma, după ce a fost condusă cu 1-2. Are acum şansa să se răzbune pentru acest rezultat şi să învingă la scor o echipă mult inferioară din toate punctele de vedere.
Biletul pe goluri de azi, 29 octombrie

Biletul pe goluri de azi, 29 octombrie

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii