Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 29 septembrie. Cote excelente pe tichetul nostru

Lazio, Radu Ștefan, suporteri laziali
Lazio, Radu Ștefan, suporteri laziali

Am selectat 6 partide din 3 campionate puternice. Lazio și Roma au parte de meciuri dificile, meciuri în care și adversarele pot înscrie. Udinese joacă un fotbal bun acasă, dar Bologna este una dintre surprizele acestui start de sezon. Eibar vine după marea izbândă cu Sevilla, așa că emoțiile sunt cote mari.


Biletul pe goluri de azi, 29 septembrie. Echipele din Roma fac spectacol

  • Lazio primește vizita echipei lui Ionuț Radu. „Grifonul” este într-o perioadă extrem de slabă, după ce a obținut un singur punct din ultimele 9 posibile. Radu al nostru, nu prea este de vină pentru situația în care este clubul său, dar poate că putea face ceva mai mult la anumite goluri primite. Oricum, nici Lazio nu are vreo formă de invidiat, așa că nu se știe.
  • Roma are una dintre cele mai tinere echipe, acest lucru se vede meci de meci și în exuberanța cu care joacă romanii orice meci. Poate că Roma putea obține mai multe puncte, dar, per total totul este ok. Roma nu și-a propus titlul de campioană, așa că are loc de erori în acest sezon. Lecce a obținut o victorie mare la Spal, cu cele 6 puncte acumulate, Lecce s-a îndepărtat de zona roșie a clasamentului.

Oferta senzațională la Chelsea – Liverpool. Primești 50 RON pariu gratuit pentru fiecare gol!

Cotele sunt ok, sperăm să fie și câștigătoare

  • Koln și Hertha se bat pentru a evita retrogradarea, cam acesta este titlul meciului dintre cele două echipe. Ambele sunt extrem de jos în clasament, iar numărul punctelor acumulate împreună, nici nu se apropie de 10. Ambele au primit câte 11 goluri până acum, dar în ultimele cinci dueluri directe s-au marcat 18 goluri.
  • Eibar și Celta Vigo sunt neînvinse de două etape, ambele sunt destul de jos în clasament, dar lucrurile par că merg bine în acest moment. Ambele au nevoie de a mai lucra la faza de apărare, deoarece primesc destul de ușor goluri, sperăm să facă acest lucru după meciul de azi.
  • Alaves își face curaj pentru că joacă cu Mallorca, dar și gazdele vin după 3 înfrângeri consecutive. Când intri într-o astfel de spirală pierzătoare, cu greu poți să ieși din ea. Alaves a marcat doar două goluri în acest sezon, însă gazdele vor da totul pentru victorie în acest duel.

Bilet pe goluri din 29.09.2019

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare