Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 3 ianuarie 2020. Avem o cotă de 5 pentru tichetul de azi

Bordeaux

Biletul pe goluri de azi, 3 ianuarie 2020. Mizăm pe cele două partide ce deschid etapa din La Liga și pe meciul celor de la Bordeaux din Cupa Franței. Valladolid și Leganes sunt într-o cursă nebună pentru evitarea retrogradării, doar că oaspeții au avantajul formei de moment de până în pauza competițională. Le Mans are mai multe griji cu retrogradarea din Ligue 2, decât cu meciu de azi din Cupa Franței.

Biletul pe goluri de azi, 3 ianuarie 2020

Până în pauza datorată sărbătorilor de iarnă, Valladolid era într-o formă dezastruoasă. Ultima victorie obținută de gazdele de azi era la începutul lunii noiembrie, 3-0 cu Mallorca. Forma slabă din finalul lui 2019, a adus prin consecință și o apropiere de locurile de sub linia roșie. Valladolid a pierdut foarte multe puncte pe propriul teren, dintr-un total de 24 a reușit să obțină doar 11, foarte puțin pentru o echipă ce vrea să evite retrogradarea.

Cote realiste pe tichetul de azi

Leganaes a terminat anul cu fruntea sus. Oaspeții au reușit două victorii și un rezultat de egalitate în ultimele trei etape ale lui 2019, iar acest lucru a scos echipa din blocajul mental în care se regăsea. Leganes nu a reușit vreo victorie în cele opt deplasări de până acum, plus că a marcat doar 4 goluri în acest gen de dueluri. Bordeaux a terminat în genunchi 2019, trei înfrângeri consecutive în campionat. În aceste partide, Bordeaux a reușit un singur gol.

Totuși, gazdele sunt foarte departe de zona retrogradării și pare că a fost doar o cădere inexplicabilă și astfel pauza a venit exact când era mai mare nevoie de acest lucru. Le Mans a terminat cu două victorii 2019, dar este în continuare foarte aproape de zona roșie a Ligue 2, așa că rezultatul de azi nu este foarte important pentru oaspeți. Chiar dacă și Bordeaux o să folosească rezerve, gazdele rămân echipa mult mai bună.

Bilet pe goluri din 03.01.2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii