Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 30 octombrie. 3 meciuri simple pentru o cotă de 8,33

Pentru ziua de azi, 30 octombrie, v-am pregătit un bilet pe goluri. Tichetul este compus din trei dintre cele mai interesante partide ale zilei, pentru care am ales trei ponturi pariuri care sperăm să aducă profit. Cota totală este de 8, 33.

Biletul pe goluri de azi, 30 octombrie

În Cupa Ligii, de la ora 21.30, se joacă unul dintre derby-urile acestei runde, Liverpool primeşte vizita lui Arsenal. Echipa lui Klopp merge ceas în Premier League, se află pe primul loc. Şi-a menţinut avansul de şase puncte faţă de City, după ce a învins-o pe Tottenham. Cormoranii au fost conduşi de cei de la Tottenham prin golul lui Kane şi au revenit şi au câştigat prin golul lui Salah. Sunt favoriţi cerţi în duelul cu tunarii.

Cota supremă la Liverpool – Arsenal

De cealaltă parte, Arsenal are parte de o situaţie nu foarte convenabilă. A intrat într-o mică criză de formă, după ce nu a mai câştigat în ultimele două etape. În runda precedentă a fost egalată de Palace la doi, după ce condus cu 2-0, iar cu o etapă înainte a pierdut surprinzător la Sheffield, scor 0-1. Una dintre marile probleme ale sezoanelor trecute pare să revină, tunarii dând dovadă de inconstanţă, una care s-ar putea să îi coste, din nou, destul de scump la sfârşitul campionatului. În ceea ce priveşte partida cu Liverpool, Arsenal a întâlnit-o în runda a treia, tot în deplasare, şi a pierdut, scor 1-3.

Biletul pe goluri de azi, 30 octombrie

Biletul pe goluri de azi, 30 octombrie

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii