Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 30 septembrie. Lunea se numără banii

Viitorul
Bucurie gol Viitorul

Avem suficiente motive de a încerca un bilet pe goluri, sunt meciuri pe alese și din campionate puternice, dar și din ligi în care nu prea pariem așa des. Cele două partide din Liga 1, meciurile din prima ligă suedeză, Bundesliga 2 și Ligue 2, cam acestea sunt competițiile ce ne dau meciurile de pe acest bilet.


Biletul pe goluri de azi, 30 septembrie. România participă la profit

  • De la meciul dintre Craiova și Viitorul avem mari așteptări, ambele echipe joacă fotbal, ambele au fotbaliști de calitate, fotbaliști ce încearcă mereu să ajungă la poartă. Viitorul are al doilea atac din Liga 1, iar oltenii au destule probleme în partidele de acasă.
  • Iași și Sepsi se bat pentru un loc de play-off, de acolo vin și banii. Moldovenii sunt în cădere liberă, poate doar victoria obținută în Cupa României, cea împotriva Rapidului, mai poate stopa căderea Iașului din campionat. Sepsi este una dintre cele mai constante echipe din Liga 1, este singura echipă ce nu a pierdut în deplasare, dar nu prea reușește să înscrie multe goluri.

Oferta senzațională la Chelsea – Liverpool. Primești 50 RON pariu gratuit pentru fiecare gol!

Și alte câteva cote extrem de interesante

  • Hannover pleca la drum cu un singur deziderat, promovarea. Însă socoteala de acasă, nu se potrivește niciodată cu cea din târg. Hannover este foarte aproape de retrogradare, dar a reușit o victorie extrem de importantă în ultima etapă de Bundesliga 2. Nurnberg nu pierde de 4 etape, dar în ultimele 3 a remizat de fiecare dată. Media golurilor din meciurile directe, este de două per partidă, așa că s-ar putea să vedem ceva spectacol și azi.
  • Sporting este o echipă în derivă, iar au început problemele la acest club. Oaspeții nu câștigă de trei etape, iar fanii au început iar să pună o presiune imensă. Sporting este abia pe locul 9 în clasament, la 9 puncte de liderul Famalicao. Aves este ultima clasată din Portugalia, vine după o serie de 4 înfrângeri consecutive, dar a reușit să marcheze în fiecare dintre acestea.
  • Torino și Parma închid etapa de Serie A, ambele au ceva probleme în acest moment, dar gazdele pleacă cu un mic avantaj la acest meci. Parma joacă un fotbal foarte ofensiv acasă, și Juventus chiar dacă s-a impus cu 1-0, a făcut acest lucru cu foarte mare dificultate.

Biletul pe goluri din 30.09.2019

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate